امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(21-07-2014، 11:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته بودم 48 - 0 تیم پرتغالو بردم ؟ v:

با آلمان ._.

آره گفتی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 167
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
هه این پلاستیکم محروم شد که
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(21-07-2014، 11:51)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با آلمان ._.

آره گفتی

فکر کردم نگفتم خیالم راحت شد :|
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Aiden Pearce
(21-07-2014، 11:51)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه این پلاستیکم محروم شد که

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮  ؟
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
خدافس:|

سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

با آلمان ._.
من فیفا وردکاپ 2014 گرفتم با ایران قهرمان شدم 54-1 برزیلو بردم فیلمم گرفتم تازه مدرکم دارم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 167
(21-07-2014، 11:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:48)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:46)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:45)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:42)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواسی با امضاتم ستش کن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 167

نه از امضام راضیم ولی از آواتارم راضی نبودم چون به اسمم نمیومد
به لاک ناخونتم میاد ؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 167 
نه به آوتار تو میاد |: 
اره میاد میگم که بورو بگو واگزارش کنن به من ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 167
(21-07-2014، 11:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اگه من دیگه نیومدم میخوام یه قول بدین بهم که هر عرفانی دیدین سپاس بدین بهش ._.
چرا نمییای؟
ای بابا میخواد بره دیگه سوال داره  اخه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 167
غلط بکن مدیر خیلی خوبیهAngry
[/quote]

مدیر خوبی نیس کاربر خوبیه واگرنه از مدیرتش که فقط کشادیش مونده
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
یه یارویی اس داده ببخشید اشتباه شد :||

ج ندادم ..

باز اس داده این روزا منم مزاحم تلفنی زیاد دارم شما چطور ؟ :|

ج ندادم ..

اس داد خوب قشنگ بگو بهت اس نمیدم دیگه هم اس نده ! خواستم بگم من مزاحم نیستم بای

:|||

ملت در گیرن با خودشون :|

خُ لعنتی شاید شارژ نداشته باشم >_< :|
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Mohammad 77 ، ♥h@di$♥ ، # αпGεʟ ، † αƖιєη †
بدرود همگی

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mohammad 77 ، I r A n
(21-07-2014، 11:55)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه یارویی اس داده ببخشید اشتباه شد :||

ج ندادم ..

باز اس داده این روزا منم مزاحم تلفنی زیاد دارم شما چطور ؟ :|

ج ندادم ..

اس داد خوب قشنگ بگو بهت اس نمیدم دیگه هم اس نده ! خواستم بگم من مزاحم نیستم بای

:|||

ملت در گیرن با خودشون :|

خُ لعنتی شاید شارژ نداشته باشم >_< :|

اینو از کجا کپی کردی ؟ :|
پسره خیلیم مزاحمه اینجوری گفت که خیلی مثبت و مهربون خودشو نشون بده

(21-07-2014، 11:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی

امشب ماه کامله ؟ :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، # αпGεʟ
سلام.......

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان