(23-07-2014، 20:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 20:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 20:11)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 20:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
+فاطی ینی خاک بر سرت._.
._.
چیکار کنم خُ .___. ؟
اونی که صداش میومد همون ویدیوئیه که مهرزاد برات فرستاده ._.؟
(23-07-2014، 20:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يكى از فانتزاياى جديدمه اينه نينجا شم:|
خب الان به اين نتيجه رسيديم خيلى خفنن:/\
منم از فانتزیام اینه که دوس پسر آیندم یه خلافکار خفن باشه v:
0—0
فكر خوبيه
مثلا مارى جوانا قاچاق كنه
يه يه تجاوزگر باشه:|
سلام پارميدا
ینی تو هم میخوای دوست پسرت خلاف باشه._.؟
اره جديدا گ* شدم:/\
دارم دنبال يه دوس پسر خوب ميگردم:|
.
.
.
معلومه كه ن
دارم ميگم دوس پسر خلاف كار چه شكليه:|
(23-07-2014، 20:17)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 20:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره._.
ینی هدفت از اونکار چی بود._.؟
._.
تو پ.خ میگم دلایلمو .__.
بعدشم .. تنها بودم تو خونه ._.
(23-07-2014، 20:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
0—0
فكر خوبيه
مثلا مارى جوانا قاچاق كنه
يه يه تجاوزگر باشه:|
نه دیگه ماری جوانا قاچاق کنه بسته :|
منم شریک جرمش باشم همیشه تحت تعقیب باشیم V:
چه زندگى ارومى:/\

بعد از اينايى باشه كه كل بدنش خالكوبى داره:/\
موهاشم بنفش باشه

رو صورت و گوششم حلقه اويزون باشه:/\
بهت مياد فاطى:|