امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

دنیا ازت نا امید شدم اصن .___.

:|

(24-07-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااای .. دارم چی میبینم .. ! ~_~
دو تا چشم رنگی میبینی ؟ ._.
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Magical Girl ، ◄Iяαи► ، Mohammad 77
آگهی
(24-07-2014، 11:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 10:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 10:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 10:50)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابمو ندادی سارا

دادم :|

××

دنیا عرفانو چیکار داری / :|
cry girl
هیچی کآری ندآرم cry girl

بیام پ خ ؟ :|
 ): میگم آوآتآرو تو تصاویر دیدنی میذآرن ؟

ینی بیام ._.

اره ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
بـــــآی ..

من دیگه گفتگو نمیآم ._.

الـآن میگید:

بـــه درک ..!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، Mohammad 77
(24-07-2014، 11:01)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ .. چیزای دیگه میبینم =) ._.

ولانتــوس ._______.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(24-07-2014، 11:01)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم خب چیکار کنم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 131
(24-07-2014، 11:02)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــــآی ..

من دیگه گفتگو نمیآم ._.

الـآن میگید:

بـــه درک ..!

دلت پره ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
ســلام (:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Magical Girl
(24-07-2014، 11:07)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام (:

سلام ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
ســلام (:

سلام ._.

خــوبی عجقولــی ^ـ^
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Magical Girl
(24-07-2014، 11:09)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره پی ام داده میگه ببخشید این سوالو میپرسم اما جریان این آواتارت چیه!ـــــــــــــــــــــ!

اینو کجای دلم بزارم دیگه خدا میدونه :|

(24-07-2014، 11:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:07)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام (:

سلام ._.
خــوبی عجقولــی ^ـ^

میگذرونم دیگه ._______.

تو چطوری ؟ ^_^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان