امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

خدافس !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _PαяαиÐ_ ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(24-07-2014، 11:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جیغغغغغغغغغغغغ .___________.

من مانتو شلوارمو جر دادم انداختم بیرون :|

اندازه گونی بود :|

کودوم بازیگرا ؟ ._____________.

خیلی خری ! منم میخوام ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 135

کی پخش میشه ؟ کودوم شبکه ؟ کودوم قسمت سریال ؟ .__________.

هیهیهیهی سارایی .______________.

نمیدونم اونارو ._.

ولی تازه هنوز اولاش بود ._. ساله دیگه فک کنم پخش شه ._.

یکی از بازیگرا بهناز جعفری بود با اون یارو ک تو دلنوازان بود ! بابایه شاهرخ استخری ._____________. اسمشونو نمیدونم :||

ما نقش اسکُلا رو داشتیم :|

هِی میرفتیم بیرون ، هی میومدم تو ... ._.  تو اون اولیا خندم میگرف :|| ولی تو بعدیا دیگه سرمو گرفتم بالا تو فیلم بیوفتم ._. !

تينا به من يه امضا ميدى؟.__.
.ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.

نميدى؟p336

سلام مهرزاد:/\
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆
اهم..
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _PαяαиÐ_ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-07-2014، 11:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیهیهی خواهرت مشهور شد ^_^ :| !

اسمه منو تو سایر بازیگران میزنن |: !

اره امضا میدم .-. من مطعلق ب همم ._.

تازه قرار بود والیبال بازی کنیم! ولی دیگه نشد ک بشه :| !

نقل قول: ضایه بازی درنیاوردی که ؟ >________<

وسط فیلم علامت "ف" نشون میدادی هیهیهیهی ^__^ :|

نه سارا >___< فقط خندم میگرف :|||||
اوههه :| دهنم چیز میشد اون موقع :||||

تازه روزمم خوردم :| ._. از بس گرم بود !

گناه کبیره کردم !cry girl ب دوستامم گفتم بخورن  |: !

خدایی گرم بود .. لُپام گُل انداخته بود ._____. :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl
(24-07-2014، 11:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:25)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس -ــ-

منو تخنا میذاری ؟ cry girl
خــُب سارا رفتی تو فاز فیلم منم از این بحثا خوشم نمیاد :|

ازین ب بعد راجب موارد مورد علاقه تو حرف میزنم :||||||

تو مشکلی نداری تو زندگی ؟ ک بت مشاوره بدم ؟ :V

:|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(24-07-2014، 11:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم..
(: چه بت میآت (:

(24-07-2014، 11:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیآین >_< دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
((̅(_̅_̅̅̅_̅̅_̅_̅_̅() سیـ ـ ـگآری سیـ ـ ـآه و سفیــ ـ ــــد پسرونــــــه ✘✘✘✘

باس وختی جمعیت زیاده بذاری :V
(: راس میگی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 135
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(24-07-2014، 11:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جیغغغغغغغغغغغغ .___________.

من مانتو شلوارمو جر دادم انداختم بیرون :|

اندازه گونی بود :|

کودوم بازیگرا ؟ ._____________.

خیلی خری ! منم میخوام ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 135

کی پخش میشه ؟ کودوم شبکه ؟ کودوم قسمت سریال ؟ .__________.

نمیدونم اونارو ._.

یکی از بازیگرا بهناز جعفری بود با اون یارو ک تو دلنوازان بود ! بابایه شاهرخ استخری ._____________. اسمشونو نمیدونم :||

هِی میرفتیم بیرون ، هی میومدم تو ... ._.  تو اون اولیا خندم میگرف :|| ولی تو بعدیا دیگه سرمو گرفتم بالا تو فیلم بیوفتم ._. !

نميدى؟p336

اهــورا من پــرندم .ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.

..!!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-07-2014، 11:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم..
good boy -ـــ-

آفرین

(24-07-2014، 11:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:25)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس -ــ-

منو تخنا میذاری ؟ cry girl
خــُب سارا رفتی تو فاز فیلم منم از این بحثا خوشم نمیاد :|

ازین ب بعد راجب موارد مورد علاقه تو حرف میزنم :||||||

تو مشکلی نداری تو زندگی ؟ ک بت مشاوره بدم ؟ :V

:|
هــِع نــه baby
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(24-07-2014، 11:31)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیهیهی خواهرت مشهور شد ^_^ :| !

اسمه منو تو سایر بازیگران میزنن |: !

اره امضا میدم .-. من مطعلق ب همم ._.

تازه قرار بود والیبال بازی کنیم! ولی دیگه نشد ک بشه :| !

Big Grin
تينا تينا
تينا تينا|:
اغا بريد كنار بزاريد خانوم رد شن
عكسم نداريم:/\

(24-07-2014، 11:31)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 11:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ pid=2233893 dateline=1406190248]

نمیدونم اونارو ._.

نميدى؟p336

اهــورا من پــرندم .ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.

..!!

پرند:|
كجايى تو؟:|
كم پيدا شدى
 سپاس شده توسط Dead Silence ، _PαяαиÐ_
این عکسی ک گذاشته بودم تو اتا شخصی توسط کی حذف شده ؟ :|

#$%^&&^%%* تو سرتون .-.

چرا حذف میکنید ؟Confused
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: