امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

نقل قول: chasing the sun ♥
اینو منم دوست دارم :>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 189
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(24-07-2014، 15:27)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:25)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كادو تولد بدين:hiccp:

تو تولدت بهمن بود-_-

اااااااااااا Big Grinمچمو گرفتي وگرنه ميخاستم بگم:يعني خاك بر سرمن با اين دوستام:|نه وجدانن شما هم دوستين؟تولد من تابستونه؟:|
 سپاس شده توسط melodi+ ، **MOHAMMAD** ، ღ ツ setareh ツ ღ
(24-07-2014، 15:26)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فازمه|:

چ فاز مضخرفی -_-

تعمیرش کن :|

▬▬

باز من میرم تو ی گوشه از اتاقم مث سوگند وا برم ._.

اینجا هیشکی ـن هم حساب نمیکنه :|

ادامه بدین ب بحثتون مدیونید اگه بحثتونو قطع کنید آ -_-

خدافس :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 189
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، βΑllεяiηΑ♡ ، melodi+ ، First Star ، ღ ツ setareh ツ ღ
(24-07-2014، 15:28)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااااااااا Big Grinمچمو گرفتي وگرنه ميخاستم بگم:يعني خاك بر سرمن با اين دوستام:|نه وجدانن شما هم دوستين؟تولد من تابستونه؟:|
بهمنه ._. 

گفتم شاید توام م3 من هزار تا مامان بابا داری هرماه یکبار تولد میگیری -__-
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط pegah-p ، ∆ MeRzaD ∆ ، **MOHAMMAD** ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ツ setareh ツ ღ
(24-07-2014، 15:26)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه تولدت مبارک ^_^

الان من بیام عکس مارمولک بزارم تو امضام پگاه میگه بهترین عکسیه که تو زندگیم دیدم -_- ..

تو كلا بد سليقه اي به من چه؟Big Grinدرضمن تو خودت مارمولكي عكس مارمولك واسه چيته؟Big Grin
 سپاس شده توسط melodi+
(24-07-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:26)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فازمه|:

چ فاز مضخرفی -_-

تعمیرش کن :|

▬▬

تو خودت الان فازت مضخرف شد خاله-_-

حرف چرت میزنی-_-
(24-07-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شات شو و بتمرگ >_<
 سپاس شده توسط ღ ツ setareh ツ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-07-2014، 15:30)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:26)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه تولدت مبارک ^_^

الان من بیام عکس مارمولک بزارم تو امضام پگاه میگه بهترین عکسیه که تو زندگیم دیدم -_- ..

تو كلا بد سليقه اي به من چه؟Big Grinدرضمن تو خودت مارمولكي عكس مارمولك واسه چيته؟Big Grin
من مونده!0__0 اگه یه نفر اومد انجا به یکی دیگه تیکه ننداخت من بهش جایزه میدم !
(24-07-2014، 15:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:28)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهمنه ._. 

تو تولدت 25مهرهDodgyميبيني يادمه؟Dodgyاما تو چي؟DodgyBig Grinاشكال نداره من از منگولا توقع ندارمBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط melodi+ ، pegah-p
(24-07-2014، 15:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهمنه ._. 

مال تو کِیه؟._.
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD** ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان