امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

همه متواری شدن فقط من موندم 
حکومت جدید تشکیل میدم کیا با منن
آگهی
(25-07-2014، 17:37)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه توپ دارم قل قلیه سرخ و سفید ابیه میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من این توپ رو نداشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قل قلی داد ههههه
حالا من بخونم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 19

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلی را بردند چال سیلابی براش خریدند نان و سیرابی لیلی گل است لیلی خیلی خوشگل است لیلی لیلی را بردند دروازه دولاب براش خریدند ارسی و جواراب لیلی رابردند حمام گلشن کنت بی غیرت چشم تو روشن فلفل تندم لیلی دختر کنتم لیلی لیلی ملوسه ننش عروسه اقاش دیوسه هههههههه اینم یه شعره دیگه
(25-07-2014، 17:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به به سلام حسن جونگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 19
o_O
هان؟
چیه مگه؟Undecided

هیچی انتظار این اسفقبال گرم رو نداشتمBig Grin
بخون گلم بخون
(25-07-2014، 17:38)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:33)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:31)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:27)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:26)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممممممممShy
سلام .

جدیدی؟؟؟؟Rolleyes

اره تقریبا *_*

معلوم بود چون قدیمی ها جواب سلام نمیدن....

شما هم چن وقت دیگه از این کارا یاد میگیریShy
برای من فرقی نمیکنه قدیمی باشم یا جدید!

تا جایی که بتونم جواب میدم *_*
Hey girl I'm waiting on ya, I'm waiting on ya
Come on and let me sneak you out
And have a celebration, a celebration
The music up, the windows down

Yeah, we'll be doing what we doing
Just pretending that we're cool, and we know it too
Yeah, we'll keep doing what we doing
Just pretending that we're cool, so tonight

Let's go crazy crazy crazy till we see the sun
I know we only met but let's pretend it's love
And never never never stop for anyone
Tonight let's get some and live while we're young
Oh oh oh oh oh
And live while we're young
Oh oh oh oh oh
Tonight let's get some, and live while we're young

Hey girl it's now or never, it's now or never
Don't overthink, just let it go
And if we get together, yeah get together
Don't let the pictures leave your phone

Yeah, we'll be doing what we doing

داداشی من باهاتم
(25-07-2014، 17:41)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 17:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به به سلام حسن جونگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 19
o_O
هان؟
چیه مگه؟Undecided

هیچی انتظار این اسفقبال گرم رو نداشتمBig Grin
اوخییییییییBlush

اینا رو الان کوپی پیست کرده هههههه بیچاره من مینویسمش هههههه مرسی زحمت کشیدی داداشی امیر تو هم بخون هههههه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان