امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

MySQL Driver Error

The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred.
Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.

You can try to refresh the page by clicking here.

If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: .

دنیا اینو میاره -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
مرضی کجاش خرابه پ اینو از کجا آپ کردم؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/o69j7r3xqml0fx19dhwy.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 64
مرسی شیوا گلی ^_^

نزدیک بود خودمو شت و پت کنما -_-

مرسی (:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mïņ̃†êR ، t★r G!RL$
(25-07-2014، 21:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:26)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسه کل کل دارم میای ؟تا فردا میگیرمتAngel

تا فردا؟ :|

باشه Shy
من تودوساعت الی 3ساعت 200تا تاپیک میزنم باید یکم وقت بزارم امشب یکم بزنم مدیرتم هست ولی حسش اومده دیگه 

از پسفردا 12 ظهر شروعه

دوتا صفر اضافی گذاشتی Shy

میخوای تا دوازده ی چشمشو ببینی؟Big Grin:cool:

هرکاری کنی به من نمیرسی ._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-07-2014، 21:26)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:23)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:19)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خرگوش ميخوادUndecidedمامانم نميزاره بخرم ميگه كثيفهaah

خودت خونه رو اینقدر کثیف کن تا به کثیف کاری خرگوش راضی شه

نميشه خب:|
چيكار كنم مثلا؟Undecided

کثیف کاری کن دیگه

اگه جواب نداد قهر کن یه روز اعتصاب خذا کنی حلهBig Grin

(25-07-2014، 21:26)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:24)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:23)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلا الان حسشه برم يكيو بزنم مثلا حسن رو !؟

دیوار از دیوار من کوتاه تر پیدا نکردی؟Shy
:183: نچ

تازه خدارو چه ديدي شايد كشتمت

آخه چرا؟:ngh:
(25-07-2014، 21:28)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:24)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:23)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو كمك خواستي منم هستمBig Grin5
اگه دستم بهش ميرسيد كه ميدونستم چي كارش كنم 
يه جوري ميزدمش كه ديگه بلند نشه !!!!!!"

تازگيا با هيچ كاربر جديد دوست نشده بودم اما از تو خوشم اومدهBig Grinبا من دوست ميشي؟Big Grinبه ليست دوستان اضافه كنم؟Big Grin
(25-07-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

MySQL Driver Error

The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred.
Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.

You can try to refresh the page by clicking here.

If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: .

دنیا اینو میاره -_-
فک کنم برا تو قاط زده (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(25-07-2014، 21:29)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بخير

شب بخیر شومپت بارلینمHeartHeart
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، ◄Iяαи►
(25-07-2014، 21:28)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 21:24)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو كمك خواستي منم هستمBig Grin5
اگه دستم بهش ميرسيد كه ميدونستم چي كارش كنم 
يه جوري ميزدمش كه ديگه بلند نشه !!!!!!"

هـــــــــــــــــــــآن !!!!!!!!!!!!!!!
رها ما خبر نداشتیم ادمم میکشی !!!!!!!!!!!
خدا رحم کنه والا
هوی علی اون پایین لال شدی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان