امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(25-07-2014، 22:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان انقدر دلش برام سوخته |:

ببين چى شده عرفان دلش سوخته:/\

بهتر دیگه یاد تارا می افتی |:

یاد مهرزاد بیوفتی نه من .__.
چرا مهرزاد؟:/\

چون تنها موجودیه|:

که من بهش اعتماد دارم (:

مهرزاد خر كيف كن:/\
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(25-07-2014، 22:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا .. ببخشید من آواتارمو عوض کردم .. من حالم بد بشه .. باس آواتارمم تغییر کنه ..

نمیتونستم خبر بدم بهت ببخشید !
اشکالی نداره باوو .___.*

چرا حالت خوب نیس روانی ؟-_-
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 89
(25-07-2014، 22:58)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گر میاین جرعت لینگ بدم ..*-ـ-

تو برو رو تخت الــآن سوپت گرم میشــه -_-
(25-07-2014، 22:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:52)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:45)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرداد تو چی

بهمـ ــن^ـ^

(25-07-2014، 22:39)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز زود حاضرشو-_-
Big Grin

کیفــمو گم کردم:||
شــآلم چروکـه>ـ<

گوشیمم شـآرژ ندآره:|||

میخوایم بریم گدایی نه عروسی|:

مــآ بآید شیک بآشیم وقتی گدآیی میکنیم:||
نقل قول:
|:ای بابا..
من لباسام پارس|:

بردآر اون پولـآرو بیـآر >0<
تآ کی بآید پس اندآز کنیم؟-_-

بیــآ بریم چـآر دس لبآس نو برآ تو بخرم-_-
-_-

صد دفــه گفتم پول که نمیدن خودتو نکش رو زمین...لبآسآت پآره شد:|
-_-
نمیشه اخه پول نمیدن عصبی میشم|:
نه میکشمت پس اندازارو خرج کنیBig Grin

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
نقل قول:
مهرزاد خر كيف كن:/\

.__.
(25-07-2014، 22:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime این چی ؟

وقتی پسرآ کــآر بدشونو پنهون میکنن یـآ از شر خطری در امان میمونن این شکلین:|
-_-

وآلـّـآ

از کجا معلوم پسره ؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-07-2014، 22:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .__.

نقل قول: بهتر دیگه یاد تارا می افتی |:

یاد مهرزاد بیوفتی نه من .__.

چی ؟ :|

بخون از اول |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(25-07-2014، 22:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه نت ! >_<

اهورا تو حرف بزن تا منم حرف بزنم ! /:
درضمن .. رضا من یارو نیستم ! :| من زنیکه ام :||||||||||||

سلام سروش ! ._.

سلام !

عرفان بهت گفته :

از اون دخترایی که ساپورت ...

می پوشی میری با پسرا میخندی4fvf
>_<
هوی به ننه من چیزی نگو >_<
وگرنه ساپرتت میکنم >_<
بعدشم تو پا عرفان (^:
 سپاس شده توسط T A R A
(25-07-2014، 22:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl
(25-07-2014، 22:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا .. ببخشید من آواتارمو عوض کردم .. من حالم بد بشه .. باس آواتارمم تغییر کنه ..

نمیتونستم خبر بدم بهت ببخشید !
آیسآن cry girl
بیا پ.خ

من الان سگ اخلاقم ..

ولی بیا ببینم چی شده ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 89
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~ ، T A R A
(25-07-2014، 22:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 22:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime این چی ؟

وقتی پسرآ کــآر بدشونو پنهون میکنن یـآ از شر خطری در امان میمونن این شکلین:|
-_-

وآلـّـآ

از کجا معلوم پسره ؟؟

از اون جـ ــآیی که مو نـدآره :>>>>>>
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان