امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(26-07-2014، 0:09)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:09)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی سلام :|

علیک سلام.

خوبید این وقته شب؟

احساس میکنم با ادب شدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از اتاق فرمان اشاره شد

تو گه خوردی با احساست

آگهی
(26-07-2014، 0:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:10)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود.

سلام.

درود.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Shadow of Death ، الیکا0
(26-07-2014، 0:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا عاشق شده =} .. !

نقل قول: الان من اینجا دنبال چی میگردم *________*؟؟؟
اصن فتوکُپی نسترن حرف میزنی ._. !

دنبال نسترن !Angel .__.*
نسی فتوکپیه من حرف میزنه |||||||||||:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
(26-07-2014، 0:12)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:06)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـ ـوبی ؟؟

پارمیدا صدام کن
خوبم ممنون تو خوبی؟
منم سـحرم ..

بدک نیستم (:
از اشنایی بات خوشبختم

(26-07-2014، 0:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی

سلام(:

الیکا چی میخواستی بم بگی؟
خوبی؟؟
اره خوبم تو خوبی؟
(26-07-2014، 0:13)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پارمیدا جونم ^^^___^^^
سلام عزیزم
(26-07-2014، 0:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا عاشق شده =} .. !

دنبال نسترن !Angel .__.*
از کجا فهمیدی تینا؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 109

سپاس شده توسط Shadow of Death ، Dead Silence
(26-07-2014، 0:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:12)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:06)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـ ـوبی ؟؟

پارمیدا صدام کن
خوبم ممنون تو خوبی؟
منم سـحرم ..

بدک نیستم (:
از اشنایی بات خوشبختم

(26-07-2014، 0:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی

سلام(:

الیکا چی میخواستی بم بگی؟
خوبی؟؟
اره خوبم تو خوبی؟
(26-07-2014، 0:13)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پارمیدا جونم ^^^___^^^
سلام عزیزم

پارمیدا عاشق شده =} .. !

دنبال نسترن !Angel .__.*
از کجا فهمیدی تینا؟
نچ/////
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام و درود خدمت افرادی که جدید اومدن

کاره خاصی نداشتم پارمیدا.

نه اما یه چیزی از بابک خبر مبر داری؟؟؟

آیسان از چی خجالت کشیدی عشخم؟؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، امیررضا*
(26-07-2014، 0:16)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و درود خدمت افرادی که جدید اومدن

کاره خاصی نداشتم پارمیدا.

نه اما یه چیزی از بابک خبر مبر داری؟؟؟

آیسان از چی خجالت کشیدی عشخم؟؟؟؟

خبر خاصی ندارم ازش

من عاشق یه کسی شدم داخل فلش......
حدس بزنین کیه!!!!!!!!
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Roxanna ، # αпGεʟ
(26-07-2014، 0:17)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق یه کسی شدم داخل فلش......
حدس بزنین کیه!!!!!!!!

اون که تو پی ام بم گفتی؟

نقل قول: نسی فتوکپیه من حرف میزنه |||||||||||:
هـوع هـوع -____-

نسترن خانوم ! -___-

حالا ک چی ؟ :|

سنتون بهم میخوره جورش کنم واست ؟ ._.*

اگه میخوایش یه سپاس بده ! هار هار !  ._.*

نقل قول: از کجا فهمیدی تینا؟
من همه چیو رو هوا میزنم ! :|

از بچه ها میتونی بپرسی

میخوای بگم طرف کیه پـارمیــدا ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان