امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(26-07-2014، 0:32)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان پ.خ منو دیدی؟؟؟

اوه ._.

:| ؟

کار کشید به پ.خ ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
یاد کی میندازه پاری؟؟؟؟؟

دوستان کسی اینجا کره ای بلده؟؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، mahdi0191
نقل قول: تو بنگاه ازدواج باز کردی یا کلا دستت تو کار خیره؟؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 115
میگم زبون داری نگو نَ پَ ! ._.

تو زن میخوای بیا پیش خودم پسرم ! ._.*

نقل قول: خوشم نمیاد اما برام جالبه کیا هستند
دو تاشون تو این جمع هستند امیررضا جان:} 

نقل قول: آره بابا ب منم گفتن ! :|

یکیش ی دختره مگه ول کنه ؟ :|

هیش میگه خواهش میکمن لطفا لطفا .. من امیر رضا رو میخوام ._.

البته منم بهشون گفتم که امیر رضا از این کارا دوست نداره و هنو براش زوده .. ولی خو قبول نکردن امیر رضا خودت ی فکری بکن ._. !
آیسان میبینی ؟Confused
ملت ده تا ده تا کشته میدن اونوقت ما باید بسوزیم ب پایه شوهرمون :| Confused
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ ، امیررضا*
(26-07-2014، 0:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

اوه اوهُ اوه اوه :| ! .. :>>>>

(26-07-2014، 0:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان پ.خ منو دیدی؟؟؟

آره عزیزم خودم درستش میکنم :|

امیر رضا ؟ ._.

اینجا در بین ما یکی هست .. دوست داره خو .. بدش نمیاد بات دوست بشه ._. !

خو ؟ ..

آممـ خیلی هم دختر خوب و دوست داشتنیه ! ^_^

چیزه .. جونِ آباجی /: !

قبول میکنی باهاش دوست بشی ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 115
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H ، امیررضا* ، Dead Silence
(26-07-2014، 0:32)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:28)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:24)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:20)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم._.*

سلام رکی^_^
سلآم پارمی جونم^_^
خوبی؟^___^

اره خوبم
تو خوبی؟^__^
منم خوبم !
چ خطرآ؟

باید پوستر درست میکردم فردا باید میدادم
ولی درس نکردم
اصن حوصلشو ندارم
چه زود تابستون داره تموم میشه):
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 115

سپاس شده توسط Roxanna
(26-07-2014، 0:31)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:29)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:27)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری امیر رضا؟؟؟؟
خوبم تو خوبی؟

به شما که نمیرسیم
زیر سایه شما ما هم خوبیم.....
امیر چن سالت شده؟

12-13
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
آواتار رو نگا |:

جوونی های بابا بزرگمهAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ∆ MeRzaD ∆ ، eɴιɢмαтιc
(26-07-2014، 0:26)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:21)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور .. پآرمیدا ..

سلـام رکسانا
سلام عشخم^_^
خوبی؟
خـوبم عزیزم (: ..!

ت خوبی ؟؟

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 115
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، Roxanna
نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:اوه ._.

._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H
(26-07-2014، 0:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

آیسان پ.خ منو دیدی؟؟؟

آره عزیزم خودم درستش میکنم :|

امیر رضا ؟ ._.

اینجا در بین ما یکی هست .. دوست داره خو .. بدش نمیاد بات دوست بشه ._. !

خو ؟ ..

آممـ خیلی هم دختر خوب و دوست داشتنیه ! ^_^

چیزه .. جونِ آباجی /: !

قبول میکنی باهاش دوست بشی ؟ ._.
خوب بگین من بشناسم!اگه شما میگین کم نیستن لطفا همه ی همشون رو بگین!میدونم شوخیه!

یکیشون نوینسدس؟
 سپاس شده توسط Dead Silence ، S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان