امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(26-07-2014، 0:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بگین من بشناسم!اگه شما میگین کم نیستن لطفا همه ی همشون رو بگین!میدونم شوخیه!

یکیشون نوینسدس؟

من ب بقیشون کاری ندارم ! :|

من یکیشون رو میخاوم بت بگم ._.

فقد خدایی شوخی نی .. واقعی ..

میتونی از خودش هم بپرسی .. من فقد میخوام .. دست شما دو تا رو بزارم تو دست هم .. ._.

خیلی ب این کار علاقه دارم ._. !

الیکا جونم ؟ .. ادامه بدم یا خودت بقیشو میگی ؟ ..

ببین امیر رضا .. الیکا دوست داره .. بدش نمیاد بات دوست بشه .. تو مایلی که .. باهاش دوست بشی ؟ ._.

آ راستی تینا :|

پارمیدا آیدین رو دوست داره ! (((:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 117
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، mahdi0191 ، Dead Silence ، # αпGεʟ
آگهی
(26-07-2014، 0:37)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:33)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ اول اجی من بودع 
پرچم همه خوراکیا بالاسBig GrinBig Grin
بسووووووووووووووووووووووووزر
اینم سپاااااااااااااس
میزنم بچسبی ب مانیتور آ -_- !

برو از خودش بپرس ! *._.

ماشالا ی متر زبون ._.*

بسوز چیه پسرم ؟ ._.*

سنه ننه بزرگتو دارم بی ادب ! *._.
کلاس چندی عمو جوووووون25r3025r3025r30
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
(26-07-2014، 0:34)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:26)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:21)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور .. پآرمیدا ..

سلـام رکسانا
سلام عشخم^_^
خوبی؟
خـوبم عزیزم (: ..!

ت خوبی ؟؟
منم خوبم(:
(26-07-2014، 0:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 0:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

اوه اوهُ اوه اوه :| ! .. :>>>>

(26-07-2014، 0:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان پ.خ منو دیدی؟؟؟

آره عزیزم خودم درستش میکنم :|

امیر رضا ؟ ._.

اینجا در بین ما یکی هست .. دوست داره خو .. بدش نمیاد بات دوست بشه ._. !

خو ؟ ..

آممـ خیلی هم دختر خوب و دوست داشتنیه ! ^_^

چیزه .. جونِ آباجی /: !

قبول میکنی باهاش دوست بشی ؟ ._.
خوب بگین من بشناسم!اگه شما میگین کم نیستن لطفا همه ی همشون رو بگین!میدونم شوخیه!

یکیشون نوینسدس؟

یکیشون مدیر ازمایشیه ._.
 سپاس شده توسط S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: هر موقع سینگل شدم شاید یه سر اومدم پیشتگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 117قوووول نمیدما شااااااااااید
سینگل ؟ :||||||||||||

اوهه اوههههه ._.*

از الان نسیُ بگیر کارُ تموم کن فرزندم ._.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
ایشون نیستن !

مشخصات : صورتی ، مونث

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=86404
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(26-07-2014، 0:38)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا یادته یه بار احسان رمز پروفت رو پیدا کرده بود رفته بود توش

یه دعوای مفصل باهات کردم؟ یادته؟Big Grin
اره
(26-07-2014، 0:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیشون نوینسدس؟
آفرین زدی تو خال ^_^ :|

هردوتاتون همو دوس دارین مام وظیفمونه دستتونو بزاریم تو دست هم :} ^_^ !
همشون و بگین
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Dead Silence
(26-07-2014، 0:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشون نیستن !

مشخصات : صورتی ، مونث

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=86404

فاطی تازه عروسه ._.
 سپاس شده توسط S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє
یه هفته دیگه تولدمه(:
اگه امیررضا منظورت از پارمیداست.بایستی بگم فکر نکنم دوست داشته باشه.....بازه به اطرافت توجه
مهدی واقعا کره ای بلدی؟؟؟
اگه راس می گی معنی جمله پایینی چیه؟؟؟

آنه آش میکا
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان