امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(26-07-2014، 19:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسام نیسن ...\:

نورا شماره فاطمه رو داری -ـ-؟

من دارم (:*

میدونی کیو میگم ...!
|||:?
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 75
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(26-07-2014، 19:48)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:47)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|

|:

نشناختم :|
ولی فک کنم همکاریم .^.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
منآ پرپری مهنآزی یاسی و کسانی که اینجآ حضور ندارن (: تو فکر یه چیزایی هستم تصویب شه اجراش میکنم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(26-07-2014، 19:49)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بعد از بمباران غزه درصدد اینم بیام شهر شما رو بمباران شیمیایی کنم._.

اهواز بودی دیگه._.؟

نه باوو !! 611 اهوازه .. من آبادانم !

:|....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(26-07-2014، 19:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ی عکس دارم ببین تو فتوشاپت باز میشه اعصابمو خورد کرده Dodgy:cool:

بده بیاد ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(26-07-2014، 19:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم غزه رو بمب بارون کنم..

کسی نمیاد(._. )؟
بزار اول  سپاهامون رو یکدست کنیم امیر رضا رو شکست بدیم بعد میریم غزه رو دوتایی میزیم قبول:|

اول بریم غزه رو بزنیم ._.
غزه رو من تنهایی میزنم حریف امیر رضا نمیشم
اول امی رضا
اول غزه>_<
باش بریم:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(26-07-2014، 19:50)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 19:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسام نیسن ...\:

نورا شماره فاطمه رو داری -ـ-؟

من دارم (:*

میدونی کیو میگم ...!
|||:?

دایرکشنر گرل؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 19:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب احتمال زیاد توی ایرانم جنگ میشه ..

به احتمال زیاد نه ...!
حتمن ...(:
(26-07-2014، 19:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟؟؟؟؟ Huh

بلی
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(26-07-2014، 19:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با اسرائیلی هام ._.
نظری ندارم رضی ._. :| ! ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان