امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا فلشخور داره کم رنگ میشه؟×میز گرد×(محبوبیت فلشخور چرا از بین میره؟)

راستی تو گفتوگو فقط انگار مدیرا هستن صحبت میکنن جواب دیگرانو نمیدن
چرا فلشخور داره کم رنگ میشه؟×میز گرد×(محبوبیت فلشخور چرا از بین میره؟) 3
 سپاس شده توسط ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، dj erfan ، t★r G!RL$
آگهی
مدیریت ادمین خیلی کمه ... و افرادی رو ب عنوان مدیر های بخش ها انتخاب کرده که فقط به یللی و تللی خودشون میرسن و بلدن تو تاپیک ها بنویسن بیکیفیت ممنون.بعدشم اون تاپیکو ببندن.بلد نیستن برن لااقل تو ی پ خ آموزش بدن بهشون.شاید خیلی ها بلد نباشن.نویسنده ها نصفشون فک میکنن شاهزاده ان و باید با کاربرای عادی عین چی برخورد کنن در عوض با مدیرا اینقدر با احترام حرف میزن که بیا و ببین من خودم تو گفت و گو ها صد تا از این آدما رو دیدم. اون نصفه دیگه هم همین فکرو دارن فقط بروز نمیدن.کسایی هم که میخان نویسنده شن خدای پاچه خاری هستن |:
هیچ کس معنی عشق واقعی رو نمی داند.
 سپاس شده توسط dj erfan ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، t★r G!RL$ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Spell †
من نظر خودمو میگم
وجود هکر
بی احترامی به کاربران(زیاد دیدم تا دلت بخاد)
مدیران گرامی هم یه ذره خودشونو میگیرن
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
 سپاس شده توسط ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، عاشق13 ، || Mιѕѕ α.η.т || ، vampire whs
آفرین یادم نبود اینو بگم واقعاً به موضوع خوبی اشاره کردیHeartSmileنظر بیوتی گرل رو میگم بقیه کاربرا هم واقعاً باریک..آفرین به شرفت انرژیم بیاد طرفت
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
 سپاس شده توسط dj erfan ، ^gĥàŻáĽ^ ، t★r G!RL$
مدیر ها خیلی خودشون رو می گیرن و بعضیا خیلی بی احترامی می کنن 
قبلن کاربرا کم بود یا حداقل خوب بود 
ولی الآن به نظرم جالب نیست چون که مدیر ها بی دلیل اخطار می دن 
انگار که اینجا هم نظام طبقاتی به وجود اومده 
الآن منم اینجوری بودم هیچ کسی به افرادی که ستاره ندارن اهمیت نمی ده مگر اینکه دوستمون باشه قبلا هم همین طور بود ولی البآن خیلی بیشتر شده
توی گفت و گو یه حرفی گفتم که شبیه به حرف های تیکه دار بود ولی خوب مدیر ها هستن دیگه باید اخطار بدن حالا خداروشکر رفت اون اخطارم ولی تا زمانی که توی گفت و گو ها خود شیرینی نکنی و دروغ نگی حتی کاربرای عادی هم بهت اهمیت نمی دن
من روز اول که ثبت نام کردم هیچی از انجمنو اینترنت نمی دونستم برای همین یه سال نیومدم توی انجمن
سال 2013 که اومدم خوب بلد نبودم که باید چی کار کنم دیدم که خیلیا ستاره های زیادی دارن پس بزار منم با گفتن خوب بود و مرسی ستاره هام رو زیاد کنم بعد گفتن که اسپم دادی منم نمی دونستم که سپم چیه
کسی هم به من نمی گف آخر خودم فهمیدم که اسپم چیه کسی نمی گه باید خودت بفهمی این قانون بدییه که توی این انجمن هست و به عناون یک نویسنده باید بگم که اصلا راضی نیستم از این قانونی که گزاشتن
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط dj erfan ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، نازلی=997664$%$%^4 ، || Mιѕѕ α.η.т || ، vampire whs
دوستان وکاربران عزیز من بااینکه مدت کمی هست که در فلشخور هستم ولی بعضا پست های بیتربیتی زیادی دیدم و دلیل رفتن کاربرارو ناراحتی میدونمSad
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
شاید هم نداشتن یک راهنما؟؟؟
(26-07-2014، 16:56)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر کل همون صابر هست
کاربرای قدیمیه فلش خودشون رو میگیرن (بعضیاش)
باهات موافقم
من بانظرهای شماموافقم امابعضی هاواقعابی فهم و شعورهستن چون باعث شدن دوستم افعی<نگار>ازانجمن رفت.AngryAngryAngry
  تو خیلی باکلاسی قبول ولی من عادت دارم کلاسا رو بپیچونم,پس هری...
 سپاس شده توسط ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، dj erfan
کار با فلشخور خیلی آسونه دلیل اصلی اختلاف طبقاتیه که به وجود اومده
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
5ساحل باور نکردنیـ
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  واسه تو کدوم زود تموم میشه؟
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  نفرقبلي به چي احتياج داره به نظرت؟ /;
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  عشق حقیقت داره یا نه ؟؟
  به نظرت نفر قبلی چقدر اعتماد به نفس داره؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان