27-07-2014، 9:54
راستی تو گفتوگو فقط انگار مدیرا هستن صحبت میکنن جواب دیگرانو نمیدن
|
چرا فلشخور داره کم رنگ میشه؟×میز گرد×(محبوبیت فلشخور چرا از بین میره؟) |
||||||||||||||||||||||||||
27-07-2014، 9:54
راستی تو گفتوگو فقط انگار مدیرا هستن صحبت میکنن جواب دیگرانو نمیدن
27-07-2014، 9:55
مدیریت ادمین خیلی کمه ... و افرادی رو ب عنوان مدیر های بخش ها انتخاب کرده که فقط به یللی و تللی خودشون میرسن و بلدن تو تاپیک ها بنویسن بیکیفیت ممنون.بعدشم اون تاپیکو ببندن.بلد نیستن برن لااقل تو ی پ خ آموزش بدن بهشون.شاید خیلی ها بلد نباشن.نویسنده ها نصفشون فک میکنن شاهزاده ان و باید با کاربرای عادی عین چی برخورد کنن در عوض با مدیرا اینقدر با احترام حرف میزن که بیا و ببین من خودم تو گفت و گو ها صد تا از این آدما رو دیدم. اون نصفه دیگه هم همین فکرو دارن فقط بروز نمیدن.کسایی هم که میخان نویسنده شن خدای پاچه خاری هستن |:
27-07-2014، 9:55
من نظر خودمو میگم
وجود هکر بی احترامی به کاربران(زیاد دیدم تا دلت بخاد) مدیران گرامی هم یه ذره خودشونو میگیرن
27-07-2014، 9:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-07-2014، 9:57، توسط ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰.)
آفرین یادم نبود اینو بگم واقعاً به موضوع خوبی اشاره کردی
![]() ![]()
27-07-2014، 9:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-07-2014، 10:04، توسط Aiden Pearce.)
مدیر ها خیلی خودشون رو می گیرن و بعضیا خیلی بی احترامی می کنن
قبلن کاربرا کم بود یا حداقل خوب بود ولی الآن به نظرم جالب نیست چون که مدیر ها بی دلیل اخطار می دن انگار که اینجا هم نظام طبقاتی به وجود اومده الآن منم اینجوری بودم هیچ کسی به افرادی که ستاره ندارن اهمیت نمی ده مگر اینکه دوستمون باشه قبلا هم همین طور بود ولی البآن خیلی بیشتر شده توی گفت و گو یه حرفی گفتم که شبیه به حرف های تیکه دار بود ولی خوب مدیر ها هستن دیگه باید اخطار بدن حالا خداروشکر رفت اون اخطارم ولی تا زمانی که توی گفت و گو ها خود شیرینی نکنی و دروغ نگی حتی کاربرای عادی هم بهت اهمیت نمی دن من روز اول که ثبت نام کردم هیچی از انجمنو اینترنت نمی دونستم برای همین یه سال نیومدم توی انجمن سال 2013 که اومدم خوب بلد نبودم که باید چی کار کنم دیدم که خیلیا ستاره های زیادی دارن پس بزار منم با گفتن خوب بود و مرسی ستاره هام رو زیاد کنم بعد گفتن که اسپم دادی منم نمی دونستم که سپم چیه کسی هم به من نمی گف آخر خودم فهمیدم که اسپم چیه کسی نمی گه باید خودت بفهمی این قانون بدییه که توی این انجمن هست و به عناون یک نویسنده باید بگم که اصلا راضی نیستم از این قانونی که گزاشتن
27-07-2014، 10:08
دوستان وکاربران عزیز من بااینکه مدت کمی هست که در فلشخور هستم ولی بعضا پست های بیتربیتی زیادی دیدم و دلیل رفتن کاربرارو ناراحتی میدونم
![]()
شاید هم نداشتن یک راهنما؟؟؟
(26-07-2014، 16:56)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باهات موافقم
27-07-2014، 10:09
من بانظرهای شماموافقم امابعضی هاواقعابی فهم و شعورهستن چون باعث شدن دوستم افعی<نگار>ازانجمن رفت.
![]() ![]() ![]()
27-07-2014، 10:09
کار با فلشخور خیلی آسونه دلیل اصلی اختلاف طبقاتیه که به وجود اومده
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|