امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(27-07-2014، 11:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد میشه اواتاراتو بدزدم؟از این ب بعد؟:ngh:

گمشو جون کردم اینو پیدا کردم 1 سال دیگه این سرجاش میمونه

فش دادی؟===20%رو بگیر 

اواتارتم ماله خودمه هر چی بزاریSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(27-07-2014، 11:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:10)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:09)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من کیست داشت کیستشم بزرگ بود دیر متوجه شدن مرد 0.0
البته دوسم نبود هم کلاسیم بود -ـ-
مامان باباش انقدر گریه کردن -ـ-
خاک به سرم❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 163

منم میمیرم❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 163

غلط میکنی

بمیری خودم میکشمت ._.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 163
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 11:12)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:12)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا اونکارو بکنی ای خودمو میکشم >________<
ب خدا خودمو میکشم

به این میگن غیرت
دمت گرم پسر
غــیرت کشکــی .ــــ.!!
نظرم عوض شد اول میام کیت تو کیستی رو میترکونم بعد خدمو میکشمSleepy
(27-07-2014، 11:12)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرستو اومدی؟؟؟؟؟
آره داداشي
real eyes                  realize                     real lies
(27-07-2014، 11:12)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب خدا خودمو میکشم

قسم نخور

>__________<
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(27-07-2014، 11:13)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:12)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرستو اومدی؟؟؟؟؟
آره داداشي
پس این پسره کو؟
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
(27-07-2014، 11:14)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:12)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب خدا خودمو میکشم

قسم نخور

>__________<

:|

(27-07-2014، 11:13)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:10)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:06)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>__________<
همین جوری کهع خودت وقتی من نیستم هزار جور غلط میکنی
خوردن خیار شور با خامه غلطه؟>____________<
>__________<
میزارم
ب جون تو خودمو میکشم>______<

میزارم ^ـ^
با اعصاب روان من بازی نکن دختر>_______<
(27-07-2014، 11:13)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:10)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:09)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من کیست داشت کیستشم بزرگ بود دیر متوجه شدن مرد 0.0
البته دوسم نبود هم کلاسیم بود -ـ-
مامان باباش انقدر گریه کردن -ـ-
خاک به سرم❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 163

منم میمیرم❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 163

غلط میکنی

بمیری خودم میکشمت ._.

گریه نکن ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
همين جاها بود
real eyes                  realize                     real lies

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان