امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(27-07-2014، 11:28)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:27)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بچه پرستو بدرد من نمیخوره Confused

زنها برای عاشق شدن به سه چيز نياز دارن : 
1-اعتماد 
2 -محبت 
3 - عشق و علاقه و صداقت و پول و كيف و کفش و ماشين 

فقط همين

کسی که با کیف کفش پول عاشق میشه زن زندگی نیست

نه كسي كه دو دقيقه اي عاشق ميشه و بعد عشقشو ول ميكنه مرد خوبيه
من خیلی زود عاشق میشم عاشق کسی هم بشم تا اخر عمر پاش هستم چرا دروغ تو هم دوس دارم نمیخام باهات بهم بزنم چون دوس ندارم ولی اگه امکانش هست امضات رو عوض کن اصلا زیبا نیستHeart
آگهی
قوم عجوج مجوج چیه ریختن تو گ.آ ¡¿¡ |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(27-07-2014، 11:31)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:30)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:27)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:25)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:20)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بیا مردونه بحرفیم
انگیزت از اینکه بخای ابجیه مارو بگیری چیه؟
دنبال یه زن خونه دار نجیب میگردم داداش
میخام سرو سامون بگیرم

ماهم دعوتیم؟
نه عروسی بهم خورد Undecided
حالا كي گفت ميخواستيم عروسي كنيم؟

ابجی گلم راس میگه
اهای بچه برو خونتون تا ندزدیدنت
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد انگار نه از یه شهر دور که از همه دنیا میاد

تا وقتی که در وا میشه لحضه ی دیدن میرسه هرچی که جادست رو زمین به سینه ی من میرسه آه❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 171
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 171
 سپاس شده توسط [ niki ] ، پرستو14
هیچ وقت فک نمیکردم خودمو تو لباس دامادی ببینم cry2
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(27-07-2014، 11:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوم عجوج مجوج چیه ریختن تو گ.آ ¡¿¡ |:

فامیلای عروسن از حسن آباد ممسنی اومدن
 سپاس شده توسط عاشق 22
(27-07-2014، 11:32)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:28)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:27)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بچه پرستو بدرد من نمیخوره Confused

زنها برای عاشق شدن به سه چيز نياز دارن : 
1-اعتماد 
2 -محبت 
3 - عشق و علاقه و صداقت و پول و كيف و کفش و ماشين 

فقط همين

کسی که با کیف کفش پول عاشق میشه زن زندگی نیست

نه كسي كه دو دقيقه اي عاشق ميشه و بعد عشقشو ول ميكنه مرد خوبيه
من خیلی زود عاشق میشم عاشق کسی هم بشم تا اخر عمر پاش هستم چرا دروغ تو هم دوس دارم نمیخام باهات بهم بزنم چون دوس ندارم ولی اگه امکانش هست امضات رو عوض کن اصلا زیبا نیستHeart

اولا اینکه دیگه نبینم واسه ابجی ما قلب بفرسی
دوما هررررررررررررررررری برو خونتون
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
(27-07-2014، 11:33)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد انگار نه از یه شهر دور که از همه دنیا میاد

تا وقتی که در وا میشه لحضه ی دیدن میرسه هرچی که جادست رو زمین به سینه ی من میرسه آه❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 171
خيلي قشنگ بودSmileHeart
real eyes                  realize                     real lies
(27-07-2014، 11:34)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت فک نمیکردم خودمو تو لباس دامادی ببینم cry2

دهنت صافBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط عاشق 22
(27-07-2014، 11:30)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:27)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:25)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:20)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 11:18)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق با یک نگاهHeart
پس بیا مردونه بحرفیم
انگیزت از اینکه بخای ابجیه مارو بگیری چیه؟
دنبال یه زن خونه دار نجیب میگردم داداش
میخام سرو سامون بگیرم

ماهم دعوتیم؟
نه عروسی بهم خورد Undecided
کوفت و بهم خورد..مرتیکه بوووووووق...اتفاقا پرستو نازنینه الهی قربونش برم...
برو...برو گمشو که از امثال تو بهم حالت تهوع دست میده!!!!ggre

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان