امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 16:46)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:42)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینم نباید نیگفتم :|

بکارت ادامه بده امیدی هست هنوز (..)
:|

دیگهـ گُفتــــی تآ آخرش بآید بگی -_-

بگوووووو >_<

ایــن عـآغـآ محمد خیلـی دهن لقـه-_-
یه بـآر من یه چیزی بهش گفتم از دهن در رف بدبختم کرد-_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
مهدی چن سالته؟
(27-07-2014، 16:45)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:44)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:43)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:40)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:37)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم تا 4 خواب بودم bathtime

الانم سرم سنگینه هنوز Big Grin

کل زندگیه من یا در خواب میگذره یا تو اینترنتBig Grin
کل زندگی همه همینه ((:

نگار اواتارتو عوض کن ._.

چلا؟
یه جوریه Confused

پوستش ابیه چرا ؟ ._.

ابی نیس
سایه افتاده روش Smile
اممم...
بذار ببینم چی پیدا میکنم عوضش کنم
Just4you
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، × RoYa ×
(27-07-2014، 16:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:43)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا|:سلام دیوونه(:

سلام کیانا
خوبی تو؟(:

بدک نیستم، هعییی گشنگی دارم میمیرم DodgyDodgy
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
(27-07-2014، 16:46)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:45)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:41)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو|:خر نوفم|:

ایشش-__-

فلش خیلی مسخرس میرم لاین|:
مهدی نام کاربریت چیه؟ایدیتو بگو ادت کنم|:
تو شخصی میفرستم ! من لاینتو دارم !
________________________________________________________________________________​___________________________________________
مهناز:

من میرم بیرون با رُفقام هر وقتم بیام بهت پیام میدم دیگه :|+

من میرمـ رگمو بزنم -_-

براچی ؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم...فکــر کنم به خــآطر تو
-_-

دآدآشم دآره بسـآطشو می چینـه-_-

بساطه چی؟ :|

(27-07-2014، 16:48)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی چن سالته؟

من؟؟

17

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
(27-07-2014، 16:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میرم میگم باید برکنار بشه بعد همه موافقت میکننا >__< (..)

گفتم بکارت ادامه بده Big Grin
برو بگو بآید مُدیر شهـ ^__________________^

oK
 سپاس شده توسط Mohammad 77
سلام (..*)
 سپاس شده توسط × RoYa × ، Mohammad 77
ما رفتيم :v
خدافظ
 سپاس شده توسط × RoYa × ، Nυмв
(27-07-2014، 16:50)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:46)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:45)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:41)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شخصی میفرستم ! من لاینتو دارم !
________________________________________________________________________________​___________________________________________
مهناز:

من میرم بیرون با رُفقام هر وقتم بیام بهت پیام میدم دیگه :|+

من میرمـ رگمو بزنم -_-

براچی ؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم...فکــر کنم به خــآطر تو
-_-

دآدآشم دآره بسـآطشو می چینـه-_-

بساطه چی؟ :|

(27-07-2014، 16:48)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی چن سالته؟

من؟؟

17

بســآط خودکشیــ -_-

وصیتـ نـآمه:
همه عروسکـآ و لبآسآمو بدین به دخــدر خـآله هـآمودختــر عمومــآم...
نقـآشیـآمم بفروشین بدین بــه مستمــندآن

.-.
(27-07-2014، 16:48)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:45)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:44)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:43)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:40)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل زندگیه من یا در خواب میگذره یا تو اینترنتBig Grin
کل زندگی همه همینه ((:

نگار اواتارتو عوض کن ._.

چلا؟
یه جوریه Confused

پوستش ابیه چرا ؟ ._.

ابی نیس
سایه افتاده روش Smile
اممم...
بذار ببینم چی پیدا میکنم عوضش کنم
Just4you
مرسی ^_^
 سپاس شده توسط Nυмв

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان