امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 21:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ایز هیر-_-...

جییییییییییییغ اون چــآدر من کو؟ >ـ<

|:

-___-

چیـ ـه؟
آگهی
من میام سکوت
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
(27-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:09)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی قابل دار نیستم :دی

من فقد اون حرفی که درباره مردا زدی رو گفتم آفرین :|
کاری به اون ندارم میگم اگه خودمو دوس داری دستور بدی پیش کش می کنم :دی

(27-07-2014، 21:10)arash.brd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نیستم چاق مگه دبه من هستم شوخی کردم HeartHeartHeart
داداش چند سالته؟
منم برام فعلا.....!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 117

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، I r A n
(27-07-2014، 21:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ایز هیر-_-...

جییییییییییییغ اون چــآدر من کو؟ >ـ<

|:

-___-

چیـ ـه؟
|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
من 4 تا استوخنم که به هم وسل هستش ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

(27-07-2014، 21:15)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به کسی قرار نیس سپاس بدم ببخشید

کسی هم قــرآر نیست بـه شمآ سپـآس بده

(((((:>
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner
سلام !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، I r A n ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
(27-07-2014، 21:16)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقد اون حرفی که درباره مردا زدی رو گفتم آفرین :|

برو خجالت بکش من خودم شوهر دارم :|

من میام سکوت

خو بیا .. تو یاس باش باشه ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 117
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(27-07-2014، 21:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا من دیگه نمیدونم بت چی بگم..

کارت از حرف گذشته...
چی میخواستی بگی مگه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان