امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

سلام آوا ! :3
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 123
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n ، melodi+ ، Brooklyn Baby
آگهی
(27-07-2014، 21:27)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
+آوا..ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 123
بلی؟ .-.

(._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط I r A n ، ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Brooklyn Baby
میدونید که پسرا هم تک هستن هم اس خوشگل ترین ادمها پسرا هستن خدایا ما دیگه 2 سال دیگه باید بترسیم بریم بیرون مارو دخترا شاید بدوزدن HeartHeartHeartHeartHeart

من اصلا منظورم آیسان نبود

لطفا پ.خ ندین بیاین همینجا بگین شجاع باشین
تارا اواتارت ی حسِ بدی بهم میده ی لحظه فک کردم دختره چیز بودش پس داده ! :|||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 123
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، امیررضا* ، Mᴏsᴇs ، T A R A ، ∆ MeRzaD ∆
............آی لاو مای فرند
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(27-07-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم....
درود آقا امیررضا
درود
-----
دوستان دلتون بسوزه دارم پاستیل خرسی محانی میخورم

من هر روز صد تا شیرینی و کیک و شکلات میخورم ._.

این تویی ک دلت باید بسوزه^_^
یک دونه ادامس مجانی به هزار تا کیک که حتی 1 ریال بدی ارزش داره
(27-07-2014، 21:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم....
درود آقا امیررضا
درود
-----
دوستان دلتون بسوزه دارم پاستیل خرسی محانی میخورم

وقتــی پول اجاره کولــرو به زور میــآری بـآیدم پآستیلت مجــآنی بآشه ^ــ^

Wink

|:
(27-07-2014، 21:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره مرضیه راست میگه کوفتت نشه دختر >_<

یکی از مزایای دوستی بیرون از نت با مرضیه اینه که شیرینی و کیک و شکلات و پاستیل زیاد میخوری ^_^* :| ..

هیممـ مرضیه ی روزی باس بیام پیشت :|

بیا حتما ._.

میرم کارخونه دستمو میکنم توی شوکولاتا بعد لیس میزنم ._. :| !

اینقد حال میده ._.*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، I r A n ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner
(27-07-2014، 21:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:24)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:19)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم تو نبودی آی کیو منظورم یکی دیگه بود

این دخترا چقدر خنگ شدنا

منم منظورم شما نبودی ..

اینقدری هستم که کلاسم ب تو نمیخوره بات حرف بزنم !
من دانشجوام تو بچه دبیرستانی!

معلومه

نچ نچ نچ

-_-

یه دآنشجــو بی شخصیتـی

-_-

((:>
یا ابر فظل
الان جنگه جهانیه سوم راه میوفته
دخترا ارتشتون رو آماده کنید...........Big Grin
حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:30)arash.brd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونید که پسرا هم تک هستن هم اس خوشگل ترین ادمها پسرا هستن خدایا ما دیگه 2 سال دیگه باید بترسیم بریم بیرون مارو دخترا شاید بدوزدن HeartHeartHeartHeartHeart

یکی اینو بگیره :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، I r A n ، Brooklyn Baby ، امیررضا* ، T A R A ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان