امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

خدافض فاطی ! ^_^

خدافض ! ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n
آگهی
(27-07-2014، 21:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
میدونید که پسرا هم تک هستن هم اس خوشگل ترین ادمها پسرا هستن خدایا ما دیگه 2 سال دیگه باید بترسیم بریم بیرون مارو دخترا شاید بدوزدن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127
پسرا شاید !

اما تو نَ ..

خودتو با این رفتار زننده و لوس پسر حساب نکن :V
باز پس فردا مییان شکایت میکنند
(27-07-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی فازه خواهره منو بگه لدفن ! :|||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/lpi9tn2cgwijt2g1zznd.jpeg
:_

(27-07-2014، 21:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

قنادی :|

+ خدافس رضا .. !

حد خودتونو بدونین آقای مُدیر !

بابای من قابل مقایسه با این نیس .. !

من مقایسه ای نکردمAngel

بدرودSadWinkDodgy

پس عکس مزخرفتو ور دار.. !

البته شاید عمو قناد میبینی ..

جزء طرفداراشی^_^ !×!
مزخرف که نیست اما من ازش خوشم میاد!

گفت بذارمAngel

چی مگه بده شاید شما با این حرف داری مسخره میکنید که من کارتون میبینم!
خداحافظ آقا امیررضا

ای خدا دلم میخواد بدونم کی دوستیمو با یکی بهم زد؟"!!!اگه بفهمم کی بوده ............
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا*
(27-07-2014، 21:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وویییییییی cry girlcry girlcry girl

جنcry girlcry girlcry girl

:|

شوخی کردم (: !

از جنُ لولو گذشته ! .______. >_<
من چجوری با این تو یه خونه زندگی کنم؟! -_-*)
همينطور كه من تحملت ميكنم^_^
با اين اخلاق گندت |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner ، I r A n
به خدا بعضی کاربران حرفشون حقه!فقط کافیه 10 دقیقه اینجا بشینن!
 سپاس شده توسط الیکا0 ، hanie directioner
(27-07-2014، 21:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدش ب من :|

فقد بچه ها رو بزارید پیش من :|

ی چیز خل بازی با هم در میاریم -_- !

عکس میگیریم میخندیم :|

صدا ضبط میکنیم :> مجری بازی میکنیم :|

اگه اذیت کنن ی کتک حسابی ازم میخورن :|||| !

هیهیهی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 127
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، hanie directioner
این روزگآر بد کرده با قلبم کم بوده از این زندگی سهمم دلیل میبافم برای عشق برای چیزی که نمیفهمم 4fvf
سلآم 14k:183:
 سپاس شده توسط hanie directioner
(27-07-2014، 21:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدش ب من :|

فقد بچه ها رو بزارید پیش من :|

ی چیز خل بازی با هم در میاریم -_- !

عکس میگیریم میخندیم :|

صدا ضبط میکنیم :> مجری بازی میکنیم :|

اگه اذیت کنن ی کتک حسابی ازم میخورن :|||| !

هیهیهی ._.

من مهد کودک دارم توی مهمونیا :| !

ادای خاله شادونه رو در میارم :| !! ..
 سپاس شده توسط hanie directioner ، Ƒαкє ѕмιƖє
دنیا گارموسا بازم اومد
(27-07-2014، 21:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
پسرا شاید !

اما تو نَ ..

خودتو با این رفتار زننده و لوس پسر حساب نکن :V
باز پس فردا مییان شکایت میکنند

:_

(27-07-2014، 21:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حد خودتونو بدونین آقای مُدیر !

بابای من قابل مقایسه با این نیس .. !

من مقایسه ای نکردمAngel

بدرودSadWinkDodgy

پس عکس مزخرفتو ور دار.. !

البته شاید عمو قناد میبینی ..

جزء طرفداراشی^_^ !×!
مزخرف که نیست اما من ازش خوشم میاد!

گفت بذارمAngel

چی مگه بده شاید شما با این حرف داری مسخره میکنید که من کارتون میبینم!

اصولا منو شما اگه کارتون نبینیم چی ببینیم دقیقا آقا امیررضا؟؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان