امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

کاربرا گله نکنید ! ._.

دیشب داشتم بازیای فلشو بازی میکردم ! cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، امیررضا* ، βΑllεяiηΑ♡ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(27-07-2014، 23:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا اجازه هس حالا مه فوش ازاده من يه فوشى بدم كه رو دلم مونده؟:|

خارجیه یا ایرانی ؟
ايرانى:|ايرانى اصل:|

ناموسا ؟؟!
بده بده
منم یاد بگیرم
اينجا كه نميشه:|
بيا بالا

ولش کن -__-
عکسم فرمتش bmp بود برا همین طول کشید
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-07-2014، 23:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم فکر کنم تارا رو الگوی خودش قرار داده Angel

تارا منو الگو خودش قرار داده :|

فک کردی تارا اینقد بی ادب بود ؟ :|

با من گشت اینطوری شد :|

(27-07-2014، 23:22)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت عنی

تو عنی :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ ، T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، امیررضا* ، _PαяαиÐ_ ، hanie directioner
(27-07-2014، 23:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چیکا کنم امیر؟

به حرفای خود اموز گوش بده
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
تارا 
بدون من دورت شلوغه |:

ميگم محرومم كن>_<
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A ، امیررضا* ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سوگند ^_^

خوبی ؟ ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 147
(27-07-2014، 23:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
سلام.__.

ب اون پستم سپاس بده :|

سلام ._. !

خوبم .. ممنونم ._. !

مرضیه امروز از اون روزاس که تو اتمسفر هوا گیر کردم :>> !

:|
به اين پستت دادم:|
تارا من گله دارم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
آووتارمُ ^_^ !

3> .. مای لـاو میباشد ._.*

اسمش هست V ^_^ ..

:|
 سپاس شده توسط T A R A
باش امیر
الان داری با هم بازی می کنیم/
(27-07-2014، 23:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا منو الگو خودش قرار داده :|
فک کردی تارا اینقد بی ادب بود ؟ :|

با من گشت اینطوری شد :|
[خودت عنی

بی تربیت ها
محمد کجایی ؟؟؟
اون تسبیح من کو ؟ >_<
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان