امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 23:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا من گله دارم:|
منم همینطور :| <:

(27-07-2014، 23:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخره بازي نيس منو محروم كن

باشه! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 149
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(27-07-2014، 23:28)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی نصفه شبی اسکلمون کردی?? :|

یه ساعته وایسادم عکست لود شه با چه شور و هیجـآنی رفتم سمتش تا بازش کنم وقتی بعده یه ساعت باز میشه میبینم عکس بچگیته :|

عین پشه له شدم رو دیوار :|

مرد تیکه :|
پرند -_____-
عکس علی رو میخوای چیکار؟؟؟؟؟؟ ×______×
دوس دارم ببنمش :|

مشکلیه عـآیآ?ــــــ?

..! .ـــ.
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
هوراااا*^_^*
 سپاس شده توسط T A R A
(27-07-2014، 23:27)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم
بد بخت شدم -_____-

باز چی شده نصفه شبی -__-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
جمعا عكس بزارم؟:/\
الان خفم ميكنن.__.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، T A R A ، Y.a.S.a.M.i.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی نصفه شبی اسکلمون کردی?? :|

یه ساعته وایسادم عکست لود شه با چه شور و هیجـآنی رفتم سمتش تا بازش کنم وقتی بعده یه ساعت باز میشه میبینم عکس بچگیته :|

عین پشه له شدم رو دیوار :|

مرد تیکه :|
الحق كه دوست خودمى-_-
منم سرنوشتم مثه تو بود:|
والا به قـــرعـآن :|
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
سلامی دوباره :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N
علی نصفه شبی کرم داری اسکلشون میکنی ؟ :V

من یک ساعت واینستادم عکسش لود بشه چون سریع اومد بالا .. انتظار هیچی رو هم نداشتم :|

اصن فکری نکردم راجب عکس :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 149
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، T A R A ، Brooklyn Baby ، I r A n ، hanie directioner
(27-07-2014، 23:30)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوراااا*^_^*

>_< ..
من نمیتونم ! :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، hanie directioner
جواب دخترای انجمن وقتی شماره میخواین ازشون:

40% گوشی ندارم HuhHuhHuh جل الخالق

20% گوشیم خاموشه DodgyDodgy ( یکی نیس بگه چه ربطی داره )

30% مامانم گوشیمو قایم داده ConfusedConfusedConfused

10% من شمارمو به پسرا نمیدم ExclamationExclamationExclamation

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان