امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

بدرود
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، T A R A ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، βΑllεяiηΑ♡ ، tyjtfhdhr
آگهی
(27-07-2014، 23:29)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:28)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی نصفه شبی اسکلمون کردی?? :|

یه ساعته وایسادم عکست لود شه با چه شور و هیجـآنی رفتم سمتش تا بازش کنم وقتی بعده یه ساعت باز میشه میبینم عکس بچگیته :|

عین پشه له شدم رو دیوار :|

مرد تیکه :|
پرند -_____-
عکس علی رو میخوای چیکار؟؟؟؟؟؟ ×______×
دوس دارم ببنمش :|

مشکلیه عـآیآ?ــــــ?

..! .ـــ.
عاره خیلی مشکله 
خییییییلی ×_______×
میفمهمی؟؟؟
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
چیه علی اون جوری نگام میکنی :|

جــوونــَم دیگه :|

هزار تا امید و آرزو دارم :|

.ــــــ.*!!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 150
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-07-2014، 23:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:30)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوراااا*^_^*

>_< ..
من نمیتونم ! :|
:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی نصفه شبی کرم داری اسکلشون میکنی ؟ :V

من یک ساعت واینستادم عکسش لود بشه چون سریع اومد بالا .. انتظار هیچی رو هم نداشتم :|

اصن فکری نکردم راجب عکس :|

:|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط T A R A
(27-07-2014، 23:31)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:29)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:28)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی نصفه شبی اسکلمون کردی?? :|

یه ساعته وایسادم عکست لود شه با چه شور و هیجـآنی رفتم سمتش تا بازش کنم وقتی بعده یه ساعت باز میشه میبینم عکس بچگیته :|

عین پشه له شدم رو دیوار :|

مرد تیکه :|
پرند -_____-
عکس علی رو میخوای چیکار؟؟؟؟؟؟ ×______×
دوس دارم ببنمش :|

مشکلیه عـآیآ?ــــــ?

..! .ـــ.
عاره خیلی مشکله 
خییییییلی ×_______×
میفمهمی؟؟؟
یاسی ینی یه بار تو با من تو گ.ا دعوا نکنی من حلوا خیرات میکنم :|

چیه به سلامتی شووَرته?? :|
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 23:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعا عكس بزارم؟:/\
الان خفم ميكنن.__.

بَلههههههههههههههههههههه :| ! ..

اهورا من ی گالری از عکسات درست کردم

خخ خدا میدونه هروقت حوصلم سر میره میرم برات سیبیل میزارم :|||| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 150
 سپاس شده توسط T A R A ، _PαяαиÐ_ ، امیررضا* ، ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
علی بیا داماد من شو -_-*

__

آیسان این پسره رو آواتارت چقد عَیوثه D: :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ ، hanie directioner
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ:p325:
Channel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، امیررضا* ، hanie directioner
اوخیشش،دوباره اومدم|:
تینا من ادم نمیشم،زیاد سعی نکن،فعلن که امیررضا دهنمو بسته اما به خودم شک دارم|:سعیمو میکنم|:
 سپاس شده توسط T A R A ، امیررضا* ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان