امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 23:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی بش میدی؟ <: ._.
امضا ._.

دروغ نگو ! .__.
من میدونم منظورت یه چی دیه بود ! :|
خودتو به اون راه نزن <: ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 159
 سپاس شده توسط I r A n ، βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*yasna* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ar sham ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Sam-1375 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~KiAηA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، 8 کاربر پنهان، 2 مهمان

ماشالله 8 پنهان
هرکدومشون ب من ی سپسا بدن درخواست تغغیر نام کابری میدم ب خر خدا
 سپاس شده توسط I r A n
(27-07-2014، 23:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم !

منظورم این بود ک حیفه بابام مامانمو گرفته ؟ -_-

نه نه نه استغفرالله من زبونمو گاز بگیرم عشقم :| !

اصن گهه خوردم :|

نقل قول: حوصله ی اینجارو نداشتم :|

رفتم ._.

رفت و منو با جنسن تنها گذاشت cry girlcry girl

:|

(27-07-2014، 23:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابی مرضی کیه؟! ._.

دختره خنگوله که میگن اینِ آ :| ..

هیهعیهعهیعهیعهیعهی .. !

شانس آوردین با جنبم وگرنه اینجا رو روی سرتون خراب میکردم :| !
 سپاس شده توسط I r A n ، Ƒαкє ѕмιƖє
علی شدید اشنا میزنی ||:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~
(27-07-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد آیسان :|

من برم شب خــوش همگــی :|

به در گفت دیوار بشنوه!
نقل قول:
نقل قول: نوشته است:حوصله ی اینجارو نداشتم :|

رفتم ._.

رفت و منو با جنسن تنها گذاشت ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 159

:|

نِت به چیز رفته بود وگرنه نمیرفتم :V

چه شرایطی هم بود -_- :|
 سپاس شده توسط I r A n ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(27-07-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد آیسان :|

من برم شب خــوش همگــی :|

دو دیقه دیگه برو عکس خودتان >_<
این امضاتو عوض کن
دیگه واقعا رو نرومه
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(27-07-2014، 23:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی بش میدی؟ <: ._.
امضا ._.

دروغ نگو ! .__.
من میدونم منظورت یه چی دیه بود ! :|
خودتو به اون راه نزن <: ._.
منظورم چی بود ؟:|
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا كيك تولدتو يادته|:

-_-

نه ! >:

-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
یه دونه از ایــن شلوآرکــآ خریدم: ^ـ^

http://axgig.com/images/85643824874425754780.jpg

البتــه لی نیستش ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان