امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

حدا رو شکر.
که نیستی
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(28-07-2014، 0:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نوچBig Grin

چ صادقانه گفت :| !

من بچه ی خوبی هستم

اهورا شاهده Angel
از من مظلوم تر گير نياورد.__.

مردک خر بگو آره
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(28-07-2014، 0:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کلاس زبان دوستم اومده میگه اهنگ جدید لیتو رو شنیدی |:؟

گفم لیتو نه لــِــیتو (: میگه نه لیتو |:

قانع هم نشد اخر |:

بخاطر همین آخر مجبور شدم با سند و مدرک براش توضیح بدم دیوونه شو مال tm bax  عـه نه لــِـیتو (:

ما با کیا شدیم هفتاد و پنج میلیون نفر .-.*

سوگند اینا تو کلاس زبان هم در مورد من صحبت میکنن (._. )
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death ، Wєιяɗ ، T A R A
(28-07-2014، 0:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره -_-
کباثت خیلی ****ـَــس :|

میگم چرا جواب نمیدی میگه جواب نداره:|
خیلی مغروره:|
-_-

فوش:~~> ×$%%$^%@@×#!××@#$

ایشــ ـ
تو خوبی؟.-.
فک کرده چ گو** هس حالا-_-
نع-_-

(28-07-2014، 0:14)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی هویجوری
کلک mکیه؟Big Grin
مهناز:|

منم همین الآن همینو گفتم :V
چرا خوب نیستی؟@_@

---------

0_0
هــآن؟
...آهآ آره M یعنی مهنــآز :|
^ـ^

ی دختره رفته رو مخم-__-

کـ ــی؟ o_O

بگو بکشمشــ ـ udo
ی ج***-_-
ایییش-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، pesare bad
(28-07-2014، 0:23)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی
تارا
مهناز
پریا
اقا علی که امضات حرصم میده
و...خوافس

خـُـدآفس عزیزم ^ـ^ :*

(28-07-2014، 0:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کرده چ گو** هس حالا-_-
نع-_-

مهناز:|

منم همین الآن همینو گفتم :V
چرا خوب نیستی؟@_@

---------

0_0
هــآن؟
...آهآ آره M یعنی مهنــآز :|
^ـ^

ی دختره رفته رو مخم-__-

کـ ــی؟ o_O

بگو بکشمشــ ـ udo
ی ج***-_-
ایییش-_-

:|

آهــآن:|

کنــآر بیـآ.-.
آب میخوآی؟._.*
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Shadow of Death
سلام ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، T A R A ، ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆ ، امیررضا* ، I r A n ، Brooklyn Baby
(28-07-2014، 0:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlتارا كوكائين

چی؟! کاکائو؟cry girl
|:
خيلي ميكشهcry girl
آخی ! .__.
واسه همین چیز شدین؟! /:
اشکال نداره هممون یه روز میکشیم ! :|||

(28-07-2014، 0:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدا رو شکر.
که نیستی

مرسی ! ._.*)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 170
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، امیررضا*
(28-07-2014، 0:21)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا کجا باشگاه میری؟
يه مدت انقلاب ورزشى ميرفتيم برا بولينگ و پينت بال
برلين:|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby ، Shadow of Death
(28-07-2014، 0:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 0:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نوچBig Grin

چ صادقانه گفت :| !

من بچه ی خوبی هستم

اهورا شاهده Angel
از من مظلوم تر گير نياورد.__.

خیلی این آقاهه مظلومه علی ._. !

الان با من هم قهره ._.

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 170
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، T A R A ، Brooklyn Baby
(28-07-2014، 0:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.*

چ

سلآمــ ـ نیکیــ ـ
^ـ^
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان