امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

خرب تارا مبخواد منو بکشه؟
 سپاس شده توسط T A R A ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(28-07-2014، 1:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همتون ازش ميترسيد
اينقد وحشي نيست تارا
|:
برو بيارش

ببین عزیزم تو چیزش بودی زنش ! :|
من که نیستم ! :|| بعدشم این که از من متنفره ! :|
شاید باید بهش بگم بت کاکائو مجانی میدم تا بیاد ! :| هومم؟ ._.
اينو بگي منو صاف ميكنه|:
هعي
تورو صاف نمیکنه منو صاف میکنه ! -_-
هعیی ! ._.
اصن برو پیشش کاکائو بکش ! :| ماریانا هم بکش ! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 187
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(28-07-2014، 1:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همتون ازش ميترسيد
اينقد وحشي نيست تارا
|:
برو بيارش

اينو بگي منو صاف ميكنه|:
هعي
هعیی ! ._.
منو راه نميده |:
 سپاس شده توسط T A R A
(28-07-2014، 1:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرب تارا مبخواد منو بکشه؟
من چرا باید تورو بکشم؟! ._.
(28-07-2014، 1:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همتون ازش ميترسيد
اينقد وحشي نيست تارا
|:
برو بيارش

اينو بگي منو صاف ميكنه|:
هعي
هعیی ! ._.
منو راه نميده |:

میده ! .__.
من بهش میگم ! :||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(28-07-2014، 1:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:19)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کجا نشون میده؟! ._______.
نمیدونم ولی غیر از اینا ک نشون نمیده:|

یا 1 یا 2 یا 3 ._. ! :|
باوشه !._.

آورین آورین ! <<:
(28-07-2014، 1:20)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا!؟ .__.
چن روز پیش از مدرسمون زنگ زدن گفتن پاشید بیاید :V

مام رفتیم بعد دیدیم فیلم برداریه :|

با بچه ها یه سکانس رفتیم *^_^*

خیلی کوتاه :V

ولی بلاخره تو فیلم هستیم *^_^*!

موضوعش واسه مدرسه اینا بود فک کنم مهر پخش شه Confused

نمیدونم *^_^*

اونقد خوشحالم .. :< ! RolleyesRolleyes
کجا نشون میده؟! ._______.

(28-07-2014، 1:14)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیلی بیریختی ! :|||||||||||||||||||||
تارا؟ :|

واقعا میگی؟Undecided
اوهوم ! ._.

(28-07-2014، 1:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان از کجام دربیارم برات!؟ >_<

(:
چی؟! ._.

عرض کردم که |:

بانویی چو شما چگونه میتواند

شاد باشد !؟!؟!

من چمه که شاد نباشم؟! :||

هیچ ایرادی نمیشود ....

در رو و درون شما گرفت !

هر دو زیبا هستند وقت برایم سوال

شده بود بانو ! |:

مرسی ! ._.*

نظر لطف شماست بانوی من (:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A
بای!!:ngh:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A
(28-07-2014، 1:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو تارا ! ._.
میگی بانوی من احساس میکنم ژاپنی ام ! :||

(28-07-2014، 1:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو ! >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence ، S R U H
من اکنون برمیگردم عقط منو نکشین
 سپاس شده توسط T A R A ، Dead Silence
(28-07-2014، 1:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 1:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو تارا ! ._.
میگی بانوی من احساس میکنم ژاپنی ام ! :||

(28-07-2014، 1:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو ! >_<

بانوی من ،

من احساس میکنم رومی هستم !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A
تارا بهش ميگي؟

اگه بفهمه شما ميدونيد
فلشو اوجا رو .....
نه تارا بزار اين چند روز تعطيلي بره
خوب همه چي بكشه
باهم يه كاري ميكنيم( ..)
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان