امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182

(28-07-2014، 20:57)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

اسپـــــم؟؟؟  >_<  Angel
« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 107
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، eɴιɢмαтιc
آگهی
(28-07-2014، 20:57)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:55)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:50)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:48)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا فهمیدی؟؟ یعنی انقدر معلومه؟ >_<
حس ششمم بالاس:cool:

بگو

من فک کردم از حس چشایی استفاده کردی ^_^

عمه هم ندارمTongue
دادم رف..Tongue

چیو؟؟؟ o_O  :|

25r30 هيچي
(28-07-2014، 20:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=119124

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=145487

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=145654

هیم^_^

بدک نیستن ._.

خب ._.
حالا اینا رو نیگا کنید ^__________^
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=136179

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=136988

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=139395
سلام لیتو ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 107
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(28-07-2014، 20:59)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:57)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

اسپـــــم؟؟؟  >_<  Angel

بله اسپم >__________<
مشکلیه؟؟؟=)
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
سلام ._.
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Aiden Pearce ، Ƒαкє ѕмιƖє
یه دو تا سپاس هم بدین احساس زائد بودن نکنیم Angel
« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 107
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Mohammad 77 ، eɴιɢмαтιc
(28-07-2014، 21:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام لیتو ._. !

سلام سوگند :V
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-07-2014، 21:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید ولی من نمیتونم cry girl
ایش اصن برو با همون شایعه جونت *-_- :||||

منتظر ی بهونه بودی بری با شایع -_-*

اصن منم میرم با نسیم ! .__.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-07-2014، 20:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:52)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من روزانه میانگین 70 تا 80 تا می زنم Big Grin

:\ .. !
._.* !
من حرفی برا گفتن ندارم /: !
خـدافـس ‍
خب._.
نمیدونم اینجا میخوای بهم بدی یا پخ؟

تازه من توی ورزش پست نمی زارم وگرنه به 140 می رسید Tongue بدرود 
(28-07-2014، 20:48)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2014، 20:44)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوام متن یه آهنگ رو بگم ولی دارم فکر می کنم اگر بدم محروم می شم TongueBig Grin

بده مشکلی نیD:
بده ها Big Grin
شیوا اخطار 100 درصد می ده بدبخت می شما Tongue

خارجی یا ایرانی؟
پخ بده P:

ایرانیه 
آرش Tongue
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان