امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 "

(30-07-2014، 14:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:52)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرفسور اهورا|:
پرفسور با استعداد و خوشگل و خوشتيپ اهورا|:

خآله باز چش مآمآنتو دور دیدی دآری چیکآر میکنی؟ (:
خاله؟؟؟؟
اهورا-__-
به این یه چی بگو،نزار من وحشی شما-__-

خواهرته:|

من خوآهر نیکیم اهوری .-. نسبت فآمیلی نسآز خآله |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 151
آگهی
(30-07-2014، 14:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:52)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرفسور اهورا|:
پرفسور با استعداد و خوشگل و خوشتيپ اهورا|:

خآله باز چش مآمآنتو دور دیدی دآری چیکآر میکنی؟ (:
خاله؟؟؟؟
اهورا-__-
به این یه چی بگو،نزار من وحشی شما-__-

خواهرته:|
میرم رگمو بزنم....از هر طرف درمیام این دخدره بهمون گره خورده...اوفف...رگمو بزنم بهتره...
(30-07-2014، 14:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl
یوهـآهـآهـآ ..

خُل شُدم :|||||
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
اهورا ؟!
برای اینکه مدرک تو رو بگیرم
باید چیکار کنم در قدم اول ؟؟؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ◄Iяαи►
دنيا كيا خودش خواس ابى بشه!
وگرنه ميتونس زودتر از همه ما مدير بشه..
مهم ذاته
صورتى توخاليه
با تشكر 
پرفسور اهورا|:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ◄Iяαи► ، ~KiAηA~ ، -м α є ∂ є-
آخـیش سـرعت اومد بـالـا ! :| ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، -м α є ∂ є-
(30-07-2014، 14:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیارو اذیت نکنید گنا دارع.___.

|:

چیع؟-ــ-
لیاقت نداری-ــ-
اصن بچه منم کمک میکنم اذیتش کنید._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘
(30-07-2014، 14:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:55)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا چقد ور میزنی!اخه اواتار رکی ب تو چ؟

میبینم آبی شدی .-.
خودم خواستم ...به تو ربط ناره...سرت تو کاسه خودت باشه بهتره،وگرنه کوبیده میشه به زمین...ابی شدم...اره...ولی مهم اینه شخصیتو احترامم به نویسندگی بند نی،هنو دارمش،و سنگینه اپمی مثه تو!بهم ش*بگه!پ ببند،عصبیم نکن...

خآنمی من بت چیزی نگفتم که می پری به آدم |: احترآم باید متقآبل باشه |: احترامتو نگه میدآرم خب میشه احتراممو نگه دآری |:
ساکت...تو کسی نیستی ،روبروم نیستی...ازت احترام نمیخوام و نمیزارم...دورم نباش...نمیخوام وجودتو حس کنم....
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(30-07-2014، 15:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنيا كيا خودش خواس ابى بشه!
وگرنه ميتونس زودتر از همه ما مدير بشه..
مهم ذاته
صورتى توخاليه
با تشكر 
پرفسور اهورا|:
چرآ مُدیر شه؟!

فعآلیت من ک از این 10 صفحه بیشتره ._.*
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(30-07-2014، 15:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟!
برای اینکه مدرک تو رو بگیرم
باید چیکار کنم در قدم اول ؟؟؟
هيچوخت با دخترا از مساعل ج**ى حرف نزن
هميشه لبخند به لب داشته باش
و سعى كن شوخ باشى:/\
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان