امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(30-07-2014، 19:18)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رو کلی میگم و با همتونم

اگه من پیشنهاد عرفانو قبول کردم فقط به خــآطر فان بودنش و خندیدنشه نه چیز دیگه ای:|

من امیر نیستم:|

بعدشم من احسان رو هم در جریان گذاشته بودم که همه چیز الکی و شوخیه و فقط جنبه ی مسخره بازی داره آغا احسان:|

الانم اگه میبینید یه چیزی گفتم اصلا جدی نبوده و نخواهد بود :|

از عشق های نتی متنفرم وهمه هم میدونن تو دنیای واقعی با یه پسرم و سه سالم هست که باهاشم و یه تار موی گندیدشو به هزار تا پسر مجازی نمیدم :|

با همتونم~~>بس کنین دیگه -ـ-

تو هم فراموشش کن چی بهت گفتم آغـآ عرفان -ـ-

خدافظ :|
پیش خودت چ فکرهایی می کنم نمیدونم
ولی در حدی نیستی ک خودتو حتی با مقایسه کنی
دیه بات کار ندارم
آگهی
(30-07-2014، 19:18)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:12)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:12)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SooKooT ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ ، 1 مهمان

سلام:|

سلام 
ببخشید حواسم نبود : )
عیبی نعاره دآَش:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 36
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(30-07-2014، 19:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

پیری .-. ! ..

خیبی !؟ ^ـ^
خاااااااک.....
پیری چیه؟
خوبم(:
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(30-07-2014، 19:19)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:16)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:14)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:11)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقد خونده شد دیگه:|

بیچاره احسان ما

میخواست رو دیوار کی یادگاری بنویسهConfused

رفاقت ها بوی شاش گرفتهConfused

از مسافرت برگشت درجریان میذارمشSleepy
داداش الان باید به هیشکی زیاد دل نبندی
کار دنیآس:|
کار دنیا نی 
بازیه دنیاس داداش

به خدآ دیگه از دنیا بیزارم
به هر کی بیشتر دل میبندی زود تر میره
ن داداش همه رو نباس با ی چوپ زد بعضی ها هم هستن ک از اونان ک تا تش هستن
آره امیر حتی اگه کارمم داشته باشی من دیگه باهات کاری ندارم

تو هم ببند دیگه احسان تو کارایی هم که بهت مربوط نیست دخالت نکن

میتونی بری از احسان بپرسی همه چیزو انقد جو نده
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
×الو پ خ بدهBLACK STAR
(30-07-2014، 19:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:16)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:14)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:11)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسآن که عصر اینجآ بود |:
عقد خونده شد دیگه:|

بیچاره احسان ما

میخواست رو دیوار کی یادگاری بنویسهConfused

رفاقت ها بوی شاش گرفتهConfused

از مسافرت برگشت درجریان میذارمشSleepy
داداش الان باید به هیشکی زیاد دل نبندی
کار دنیآس:|
کار دنیا نی 
بازیه دنیاس داداش

همون بهتر اون روش رو نشون داد

اگه احسان هم بخواد باهاش رفاثت کنه دیگه من نمیذارم ))))
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
واقعا  خندم انداختی احسان

ملت همه چی رو چه قد واقعی گرفتن ..!
[ !! .. αηd ]
شب همگی خوش
سرم درد میکنه من رفتم
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
هعیییی منم موندم بین دعوای اینا نمی دونم چی بگم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان