امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

یگانه منو از لیست سیاه بردار جون من خب
آگهی
(30-07-2014، 19:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:32)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:27)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تو میدونی نویسنده ها رو کی انتخاب میکنن خدا کنه منم انتخاب کنن
ارع میدونم ولی داداش خدایی برا تاریخ تلاش نکن برو ی جای دیعUndecided
چون دوتا مدیردارع ی نوینسده دارع
از منم ک بیشتر توش پست نداریBig GrinTongue
حالا میبینیم هرکی حقش باشه میشه
دو ماه دیع وقتی صورتی شدم میبینمت هاهاهاهاهاهBig Grin

اون وقت تو روهم مسخره می کنن میگن صورتی صورتی.جدی صورتی اصلا به پسرا نمیاد.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 39
(30-07-2014، 19:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییمcof
آخه تو رو خدا به تو هم میگن دوست روژینا??

واقعا واسه خودم متاسفم

خدافــظ..
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 19:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:24)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:19)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار دنیا نی 
بازیه دنیاس داداش

به خدآ دیگه از دنیا بیزارم
به هر کی بیشتر دل میبندی زود تر میره
ن داداش همه رو نباس با ی چوپ زد بعضی ها هم هستن ک از اونان ک تا تش هستن
اره داداش اونم هس من الان سه ساله با یاسی هستم ی بارم بهم خیلنت نکرده همه جورشم پام وایساده:|
منم با مونا اشنا شدم خیلی باش حال می کنم عصبیه ی کوچولو ولی بخودم میخوره اصن عاق گیر دادناشمBig GrinBig Grin
مدونستی شیما با مهرداد رفیق شدع؟
مهرداد می گفتTongue
نه:|
بهش زنگ زده بودم میگف با ی قزوینیه دوس شدم خیلم دوسش داش Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بوس بای ب همگی حالم بد شد سرم درد گرفت
 سپاس شده توسط TurK WolF
(30-07-2014، 19:35)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:24)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره داداش اونم هس من الان سه ساله با یاسی هستم ی بارم بهم خیلنت نکرده همه جورشم پام وایساده:|
منم با مونا اشنا شدم خیلی باش حال می کنم عصبیه ی کوچولو ولی بخودم میخوره اصن عاق گیر دادناشمBig GrinBig Grin
مهرداد می گفتTongue
مهرداد برا قزوینه با اجازه:|
(30-07-2014، 19:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:35)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد می گفتTongue
چی؟
(30-07-2014، 19:34)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:32)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:27)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو ماه دیع وقتی صورتی شدم میبینمت هاهاهاهاهاهBig Grin

اون وقت تو روهم مسخره می کنن میگن صورتی صورتی.جدی صورتی اصلا به پسرا نمیاد.
بزار اول صورتی شم بعد در مورد رنگش با اق صابر مذاکراتی انجام خواهم دادBig Grin

(30-07-2014، 19:36)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد می گفتTongue
چی؟
مهرداد قزوین زندگی می کنه>_______<
 سپاس شده توسط TurK WolF
(30-07-2014، 19:32)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:31)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 19:26)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کنین دیگه اگه بگم غلط کردم خوبهcry girl

اگه بگم من اشتبا کردم راضی میشین

چن نفر به یه نفر

چن بار بگم من هرکاری کردم فقط جنبه ی شوخی داشته

احسان گزارش میدم اون حرفاتو

عقده ای بودن خودت رو ثابت میکنی من از چیزی ترس ندارم چیز بدی هم نگفتم

الان دیگه غلط کردنت هم فایده نداره با احسان خدافظی کن دنبال یکی دیگه باش

من به احسان این حرکتت رو بگم دیگه نگاتم نمیکنه....

حالا برو گزارش بده Confused
آخه تو چرا زبونو آدمیزاد حالیت نیست

من به احسان گفتم بی اف دارم و همه چی جنبه ی شوخی داره

چرا انقد حرف مفت میزنی

گزارش کردم تموم شد رفت

ببند دیگه اون دهنتو

آره شوخی شوخی هشتاد تا عکس براش فرستادی....
همون 21 ساله هه رو نگه دار باسه خودتWink
دیگه شوخی شوخی هم طرف احسان پیدات نشه ها عقده ایDodgy
بابا جمع کن کاسه کوزه رو چی رو گزارش دادی؟؟ کسی ندونه فک میکنه چی گفتم 

من اصلا از همون اولش هم کاری باهات نداشتم هرررریShy

راستی میشه منو هم برا گفتگو آزاد نویسنده کنن؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان