امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

من رو چی میگی با 128 میام...Confused
تازه تا از مودم بیاد تو لپتابم نصفه سرعتشم گرفته میشهUndecided
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(31-07-2014، 2:25)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو چی میگی با 128 میام...Confused
تازه تا از مودم بیاد تو لپتابم نصفه سرعتشم گرفته میشهUndecided

من گاهی با خونه گی میام گاهی با مودم ..(:
ولی چن وقته با خونه ئگی میام اخه ویندزمونو عوض کردیم به تنظیمات نیاز داره
تنظیماتش کاری نداره

یه صفحه ی جدید باز کن

بالا تو آدرس بزن 192.168.1.1

یه صفحه باز میشه یوزر پس میخواد جفتشو بنویس  ADMIN

بعد یوزر و پس و وی پی آی. وی سی آی  پورتی که دارید رو میخواد اونا رو بزنی حلهSleepy
 سپاس شده توسط MONA-GH
(31-07-2014، 2:31)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنظیماتش کاری نداره

یه صفحه ی جدید باز کن

بعد یوزر و پس و وی پی آی. وی سی آی  پورتی که دارید رو میخواد اونا رو بزنی حلهSleepy

یه بار تو عمرم رفتم چنتا تنظیمات انجام بدم ...زدم همه چیزو بد تر خراب کردم -ـ-
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(31-07-2014، 2:33)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 2:31)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنظیماتش کاری نداره

یه صفحه ی جدید باز کن

یه بار تو عمرم رفتم چنتا تنظیمات انجام بدم ...زدم همه چیزو بد  تر خراب کردم -ـ-

تا خرابکاری نکنی چیزی رو یاد نمیگیری

21 سال از خدا عمر گرفتم تا همین الانش هم خرابکاری زیاد میکنمBig Grin
سلآمـــ ـ
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
171 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (15 عضو، 2 نفر از آن‌ها پنهان، و 154 مهمان).
Google، Alexa Internet، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amiiiiir ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BlAcK hAt ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
nazi.exo ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
sergio.ramos4 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shanarkh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر زیبا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیبا محمدی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشق الکترونیک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرشته جوووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محمد404030 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کیوان دربندی(ترافیک) ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ
من زودتر رسیدم>.<

پخخخخخخ|:
 سپاس شده توسط Dead Silence
:||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
مرض(:
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان