31-07-2014، 2:25
من رو چی میگی با 128 میام...
تازه تا از مودم بیاد تو لپتابم نصفه سرعتشم گرفته میشه

تازه تا از مودم بیاد تو لپتابم نصفه سرعتشم گرفته میشه

|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ |
||||||||||||||||||||
31-07-2014، 2:25
من رو چی میگی با 128 میام...
![]() تازه تا از مودم بیاد تو لپتابم نصفه سرعتشم گرفته میشه ![]()
31-07-2014، 2:27
(31-07-2014، 2:25)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من گاهی با خونه گی میام گاهی با مودم ..(: ولی چن وقته با خونه ئگی میام اخه ویندزمونو عوض کردیم به تنظیمات نیاز داره
31-07-2014، 2:31
تنظیماتش کاری نداره
یه صفحه ی جدید باز کن بالا تو آدرس بزن 192.168.1.1 یه صفحه باز میشه یوزر پس میخواد جفتشو بنویس ADMIN بعد یوزر و پس و وی پی آی. وی سی آی پورتی که دارید رو میخواد اونا رو بزنی حله ![]()
31-07-2014، 2:33
(31-07-2014، 2:31)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه بار تو عمرم رفتم چنتا تنظیمات انجام بدم ...زدم همه چیزو بد تر خراب کردم -ـ-
31-07-2014، 2:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-07-2014، 3:01، توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘.)
(31-07-2014، 2:33)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تا خرابکاری نکنی چیزی رو یاد نمیگیری 21 سال از خدا عمر گرفتم تا همین الانش هم خرابکاری زیاد میکنم ![]()
31-07-2014، 2:38
سلآمـــ ـ
31-07-2014، 3:01
171 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (15 عضو، 2 نفر از آنها پنهان، و 154 مهمان).
Google، Alexa Internet، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. *احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. amiiiiir ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. BlAcK hAt ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. nazi.exo ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. sergio.ramos4 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Shanarkh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دختر زیبا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیبا محمدی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عاشق الکترونیک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فرشته جوووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محمد404030 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کیوان دربندی(ترافیک) ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ
من زودتر رسیدم>.<
پخخخخخخ|:
31-07-2014، 4:00
:||||
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|