امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

به به...
چ کویریه اینجــ/آ!
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 101

آگهی
(31-07-2014، 11:07)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:04)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|

5 تا تاپیک امروز .____.

فاطی کوش ؟ :|

بیشترش کن موقع من هر روز حداقل 20 تا بود :|

مسافرت
 سپاس شده توسط First Star
(31-07-2014، 11:04)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:02)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 10:59)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 10:57)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploada.ir/images/6638cjwjqd13pc2urwc0.png

همـه رو یه جا پـاک کنم !
آرع فکره عآلیــه

همین الان
پاک میکنم . (^_-)

دیروز ترکیدم . قلیون کشیدیم 2سیب . جر رفتم . بلند میشدم میخوردم زمین و سرم گیج میرفت -__- . بعد رفتیم شنـآ کنیم تو رود .کلم گرم بود .سرما خوردم . -=-
بچه هــآ بآاین گرم نگیرید کلا خطرنآکه!
Dodgy
Angel

(31-07-2014، 11:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:02)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 10:59)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 10:57)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـه رو یه جا پـاک کنم !
آرع فکره عآلیــه

همین الان
پاک میکنم . (^_-)

دیروز ترکیدم . قلیون کشیدیم 2سیب . جر رفتم . بلند میشدم میخوردم زمین و سرم گیج میرفت -__- . بعد رفتیم شنـآ کنیم تو رود .کلم گرم بود .سرما خوردم . -=-
هیچــی از قلیــون کشیدن آروم بخش تــَر نیست .ـــ.
لایک . من 2-3 ماه یه بار میکشم . ولی سنگین . هنوز تنم بود تنباکو دو سیب میدم . دستمو هر ثانیه بو میکنم . خوشبوئه .

(31-07-2014، 11:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:02)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نورآیی!
چطول مطولی؟

بدک نیستم :/

همین الان
پاک میکنم . (^_-)

بابات میدونه ؟ :|
نوچ . اون دیروز نبود . شبش با جیپ اومد .

http://www.uploada.ir/images/zbedr0dd3qnyyjtao2n.jpg
http://www.uploada.ir/images/8e6iayj0cruot79jhj3a.jpg

لایک .

سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(31-07-2014، 11:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:07)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهــا ^ـ^

فدات^_^

خوبی؟نفسم
خـوبم عشقــولی ^ـ^

تو چطوری^ـ^
توخوبی منم خوبم(:

سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
اينجا خسته كنندس -ـ- {!}

باي آل |:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(31-07-2014، 11:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهــا ^ـ^
من رو اسم نآزنیم حسآسم...
ی پسوندی هم برآش بگذآرید لطفا×

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(31-07-2014، 11:07)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد .ــ.

میگــم این فـآطی کجــآست??!

به سلامتی رفته مسافرت .ــ.??

پیداش نــیس.ــ.

.. :|

آره مسافرته ..
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(31-07-2014، 11:08)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:04)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:01)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر گرم جواب ادم رو میدن.باید از خجالت اب شمSleepy

تو یکی از کاربرای قدیمی بودی نه ؟ :/

سلام (:

اهم.نزدیک 8 ماه که نیومدم.اینترنت نداشتم.تو این مدت نویسندگی مو پاک کردن

اسمت چیه ؟ (:

الهه ولی بیشتر الی صدام میکنن

خوشبختم (:

منم نورام !
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
فعلا بچه ها

سپاس شده توسط First Star ، _PαяαиÐ_
(31-07-2014، 11:09)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 11:04)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=!~IмДи~! pid=2268835 dateline=1406793435]

همـه رو یه جا پـاک کنم !
آرع فکره عآلیــه

همین الان
پاک میکنم . (^_-)

بچه هــآ بآاین گرم نگیرید کلا خطرنآکه!
Dodgy
Angel

(31-07-2014، 11:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـه رو یه جا پـاک کنم !
آرع فکره عآلیــه

همین الان
پاک میکنم . (^_-)

هیچــی از قلیــون کشیدن آروم بخش تــَر نیست .ـــ.
لایک . من 2-3 ماه یه بار میکشم . ولی سنگین . هنوز تنم بود تنباکو دو سیب میدم . دستمو هر ثانیه بو میکنم . خوشبوئه .

منم بعضـی وقــتا دزدکــی با پسر خــآله هـآم یه چــَند پــوکی مـیزنم .ــ.

راستشــو بخــوای فقط به خــآطر بــوش ..! .ــــ.

و دود زیــآدی که داره..!
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان