امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

اوه اوه اوضا دار بیخ پیدا میکنه ._. !!! |:

من برم تا مامانم با دمپایی نیفتاده ب جونم !

خدافس ._.* !!!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
آگهی
(31-07-2014، 13:16)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــــــلآم Big Grin

سلام
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(31-07-2014، 13:12)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 13:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم اواتارم خوبع؟cry girl

اِهِــــــــــــــــم

نه
خعلی ممنون:|
(31-07-2014، 13:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 13:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دونش کن (: !
نمیشه._.
(31-07-2014، 13:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خودت بودى اره:/\
:||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
(31-07-2014، 13:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا بد خالی بستم >_<
دبیرستانم معدلم 19/57 شد

ضایع نیست عایا ؟ Big Grin
من از اول دبستان به بعد نوزده نداشتم:|
خرخون بدبخت:/\
دخترا با پسراى خرخون پاستوريزع حال نميكنن:|
اين چاخانت افتضاح بود:/\
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، † αƖιєη †
(31-07-2014، 13:16)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ابجی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 118
(31-07-2014، 13:18)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

خوبی ؟؟؟؟
حوصلم بدجور سر رفته Sad
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(31-07-2014، 13:17)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 13:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 13:14)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر نیست:|
با كى كار دارى؟:|
با amir303

اگه بود پایین مینوشت
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط TurK WolF ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(31-07-2014، 13:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا بد خالی بستم >_<
دبیرستانم معدلم 19/57 شد

والا تو دبیرستان ما من بالا تر از 19 ندیدم :| !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
شیوآ هنوز اینجایی؟؟
این کاربرM.O.H.@.M.M.@.D ,
پیام های عاشقانه میفرسته و... انقدر چرت و پرت میگه
اعصابم داره خورد میشه به خداDodgyDodgy
میشه محرومش کنی؟؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(31-07-2014، 13:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا بد خالی بستم >_<
دبیرستانم معدلم 19/57 شد

من از اول دبستان به بعد نوزده نداشتم:|
خرخون بدبخت:/\
دخترا با پسراى خرخون پاستوريزع حال نميكنن:|
اين چاخانت افتضاح بود:/\

از دهنم پرید
بابام هم فهمید Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان