امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(31-07-2014، 19:33)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلی من بهت افتخار میکنم.وبلاگت حرف نداره♥‿♥

یه وبلاگ دیگه هم داریم=)
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 182

سپاس شده توسط بیتا خانومی*. ، αѕтer
آگهی
اخی افسون و دنیل.عاشق رمانشم.◕‿↼
رمان های هما رو همه رو خوندم سیگار شکلاتی رو خوندی 11 تا پست بیشتر نیس.ولی همه گفته قراره از اسفند دوباره پست بذاره◕‿↼
 سپاس شده توسط αѕтer
(31-07-2014، 19:36)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی سلام

:||||||||

اسم تو چیــه؟ ._.
 سپاس شده توسط αѕтer
(31-07-2014، 19:36)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی عکس برای آواتار نداره....!p336
من دارم ! (: ..

البته اگه میخـای شب یا فردا صب برات میفرستم ._.* !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، αѕтer
(31-07-2014، 19:36)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی عکس برای آواتار نداره....!p336

از غزل بگیر=)

سپاس شده توسط αѕтer ، بیتا خانومی*.
بیتی من رمان کامل شده ها رو میخونم 
نود و هشتیا میخونی؟

(31-07-2014، 19:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 19:36)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی سلام

اسم تو چیــه؟ ._.
حانیه (:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، بیتا خانومی*.
(31-07-2014، 19:37)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی افسون و دنیل.عاشق رمانشم.◕‿↼
رمان های هما رو همه رو خوندم سیگار شکلاتی رو خوندی 11 تا پست بیشتر نیس.ولی همه گفته قراره از اسفند دوباره پست بذاره◕‿↼

درهمسایگی گودزیلاcry girl

سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
(31-07-2014، 19:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 19:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 19:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 19:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 19:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بام دردو دل کن خیلی اعصابم خوردعUndecided

جونم بخودم بوگوp336
از محسن بی همه چیز بدم میادcrying
چرا چی شده؟محسن ک همه چیز دارهp336
ب خاطر ی مدیر عادی منو داز ارشدیت برکنار رد اخه مگه ی رفیق با دوستش اینکارو می کنه

اخی عب نداره دوس میشین دوبارهp336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، # αпGεʟ
(31-07-2014، 19:38)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتی من رمان کامل شده ها رو میخونم 
نود و هشتیا میخونی؟

(31-07-2014، 19:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی سلام

اسم تو چیــه؟ ._.
حانیه (:

خوشبختمـ حـآنیه (* ..)-----<
 سپاس شده توسط Aesthetic ، αѕтer
اوه اوه غزل چه چیزی پروندی!Big Grin

مــــــــــــــــهــــــــــــــــــنــــــــــــاز خوبی؟Big Grin
..

. 가끔 기적 같은 침묵 아니에요 항상 환호 되는 필드
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان