امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(31-07-2014، 22:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:52)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات بیتی.........!؟

سلام مهناز خوبی......!؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 218

سلام مبینــا.ممنون.(:

(31-07-2014، 22:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

.-.

جیییییغ^___^

چطوریــ ـ؟ .-.
تورو دیدم خوب شدم تو چطوری؟^_^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Aesthetic
آگهی
(31-07-2014، 22:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارین ج پ خ ندی ی بار:|
الهه من تورو میشناسم._. قبلا نویسنده بودی نع؟._.
سلام ایدین._.
سلام :| خوبي؟
شنيدم كه سگ داشتي قبلا اره (:

خوبم تو خوبی؟
ارعcry girl
اره ممنون
منم سگ داشتم ):
از اين پشمالوهاي سفيد پاكوتاه ):
من برم.بای همگیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 218
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 218   این تایپک کی بسته میشعــــــ .........؟!
..

. 가끔 기적 같은 침묵 아니에요 항상 환호 되는 필드
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(31-07-2014، 22:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دآرم میمیرم ._________.
بآور کنیــن ._.

تو بمیری منم میمیرم._.
پ سعی کن زنده بمونی._.
چی شدع؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Aesthetic
(31-07-2014، 22:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:52)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات بیتی.........!؟

سلام مهناز خوبی......!؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مبینــا.ممنون.(:

(31-07-2014، 22:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

.-.

جیییییغ^___^

چطوریــ ـ؟ .-.
تورو دیدم خوب شدم تو چطوری؟^_^

دآرم میمیرم ._.
سرم دآره میترکـه .-.
(31-07-2014، 22:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییم:|
احساس میکنم غزل بام قهره

چـرا !؟ ._.*

امم ! ..

پـاری مـیختام بـابـک و مـنـحرف کـنم ._.* ! ..

دیـه از بـچـه مـثبتی بیـاد بیرون -_-* !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(31-07-2014، 22:53)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

.-.
سلام

(31-07-2014، 22:52)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam
سلم

khobi dadash?

(31-07-2014، 22:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآور کنیــن ._.

koja?

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(31-07-2014، 22:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآور کنیــن ._.

تو بمیری منم میمیرم._.
پ سعی کن زنده بمونی._.
چی شدع؟

سرم دآره منفــجر میشه .-.
(31-07-2014، 22:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2014، 22:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارین ج پ خ ندی ی بار:|
الهه من تورو میشناسم._. قبلا نویسنده بودی نع؟._.
سلام ایدین._.
سلام :| خوبي؟
شنيدم كه سگ داشتي قبلا اره (:

خوبم تو خوبی؟
ارعcry girl
اره ممنون
منم سگ داشتم ):
از اين پشمالوهاي سفيد پاكوتاه ):
سگه منم همین شکلی بود=((
ولی پیدا میشه من میدونم-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان