امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(01-08-2014، 3:39)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:35)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان صاحابش میاد:|
اینجارم میبنده

اینجا که بخوای نخوای بسته میشه

نسخه خرابعShy
من یکی حسرتش تو دلم موند که بیام تو گفتگو ازاد اسپم بدم هم یک بارم شده خراب نباشه نه خدایی این شانسه من دارم
هردفعه امدم یا صفش برام فیلتر میشد یا خراب بود |:

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 273
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، | NEON DEMON |
آگهی
(01-08-2014، 3:41)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا منو تا دم در بدرقه کنین میخوام برم بکپم‌-___-

خدافس:|

چاه مسترا اونجا غداتو پیدا میکنی (=

خداحافظی ^_^
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، | NEON DEMON | ، -Edgar
(01-08-2014، 3:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:38)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد گزارش کن...مهم نی،فوقش دوروز بن،طبق معمول،عادت دارم

درک احساساتت تو حلق احسان >__<

تو حسابت جداست فعلا هم ک فحش ندادید اگه موردی دیده شود میدم (=
احسان به فلان|:

من حسابم جداس؟ای دیدنت نو|:

میخوای یه کله هم با من دعوا کنی؟؟؟Shy

(01-08-2014، 3:43)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:41)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاه مسترا اونجا غداتو پیدا میکنی (=

خداحافظی ^_^

25r3025r3025r30
 سپاس شده توسط -Edgar
(01-08-2014، 3:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:33)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه ک**ن یاد گرفته اومده داره پزشو میده،نمیدونه ما خودمون چن تا ب*ن تحویل دادیم...

kiana..tond naro....khahesh mikonad...mesl avalin bar ashnaeemoon...
بچه خر میکنی؟

akhe kianae khar to che margeete?mage to naboodi k migofti hichi doostimaro kharab nemikone????
هع!اره!خراب شد !با رفتنم زود رژینا اومد روی کار!به فلان!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، -Edgar ، ~Mahnaz~

برو جا منم بخواب |:

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ✘PETER✘
خدا همتونو بکشه-__-

چه قد منو بدرقه کردین با سپاساتون-___-*!

اصا خدامنو بکشه راحت شم از دست همتون-_-

:|||||
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، -Edgar ، pesare bad
(01-08-2014، 3:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:38)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد گزارش کن...مهم نی،فوقش دوروز بن،طبق معمول،عادت دارم

درک احساساتت تو حلق احسان >__<

تو حسابت جداست فعلا هم ک فحش ندادید اگه موردی دیده شود میدم (=

میدی؟؟؟ o_O

Big GrinBig GrinBig Grin

شما چرا اینقذه موجبات خنده ی من رو فراهم میکنید آخه؟///

درسته آخهBig GrinBig Grin
گزارش!!
 سپاس شده توسط pesare bad ، | NEON DEMON | ، -Edgar ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(01-08-2014، 3:43)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:39)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:35)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان صاحابش میاد:|
اینجارم میبنده

اینجا که بخوای نخوای بسته میشه

نسخه خرابعShy
من یکی حسرتش تو دلم موند که بیام تو گفتگو ازاد اسپم بدم هم یک بارم شده خراب نباشه نه خدایی این شانسه من دارم
هردفعه امدم یا صفش برام فیلتر میشد یا خراب بود |:

خو اسپمتو بده تو چیکار به خرابیش داری ارسال میشه ولی موقع دیدنش اذیتت میکنهWink
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، -Edgar
(01-08-2014، 3:44)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا همتونو بکشه-__-

چه قد منو بدرقه کردین با سپاساتون-___-*!

اصا خدامنو بکشه راحت شم از دست همتون-_-

:|||||

من چغندرم:|
خداحافظی کردم که:|

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، -Edgar ، _PαяαиÐ_ ، pesare bad
زهر مار احسان ببند اون نیشتو-_-

حامد داشتیم?!cry girl
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط -Edgar ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان