امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184

(01-08-2014، 16:04)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا رمـز گـالریتُ بـده باو :|

فازت چی بـود رمزُ عوض کردی ؟ :|

یه آدم فلان شده ای رمزو پخش کرد :|

منم اعصاب نداشتم اول وبشو به چیز دادم بعد رمزو عوض کردم :|

میفرستم -_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(01-08-2014، 16:05)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تو چطوری؟@_@
حآلم بده ..!

اونآ چیز بآزی در میآرن علـآئمش در من ظآهر میشهـ ..! @_@

کیا؟._.
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-08-2014، 16:03)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:02)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی فک کردم یه یاروویی هستی ||:
خُب یآرو که هستم :||

بوته چیست دیگر؟! >_<
بوته یه یارو بود تو خوراک یادش گرامی اسمش رها بود
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-08-2014، 16:04)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:02)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 15:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 15:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟^_^
منو ک دوباره یادت نرفته؟ :|
آم..کی بودی.؟=/
=))))))
پاااااری >~<
روژینا روجینا باربارا >~<
یادت اومد؟:|
روژینــــــــــــآ..همونی که تو اینستا ادم کرده..؟-_-
اسم اینستات چیه +___+
نمیدم0_0
*^___^*
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
تینـآ ..!

جوکر بده ♥_♥
 سپاس شده توسط Dead Silence
(01-08-2014، 16:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:04)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا رمـز گـالریتُ بـده باو :|

فازت چی بـود رمزُ عوض کردی ؟ :|

یه آدم فلان شده ای رمزو پخش کرد :|

منم اعصاب نداشتم اول وبشو به چیز دادم بعد رمزو عوض کردم :|

میفرستم -_-

ب منم بدع._.
 سپاس شده توسط First Star
سَلـآم ! :| ..
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، parmida.a
(01-08-2014، 16:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم ! :| ..

سلام^_-
(01-08-2014، 16:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:02)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 15:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 15:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟^_^
منو ک دوباره یادت نرفته؟ :|
آم..کی بودی.؟=/
=))))))
پاااااری >~<
روژینا روجینا باربارا >~<
یادت اومد؟:|
روژینــــــــــــآ..همونی که تو اینستا ادم کرده..؟-_-
ارعcry girl
پاریcry girl
Barbara2013 قبلیcry girl
بیشوور ب همین ذودی منو یادت رف؟cry girl

نه یادم نمیاد.!Big Grin
همونی که با صبا اینا بود.؟
نه یادم نیس-_-
آخی فدات شم ترو همیشه یادمهRolleyes
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(01-08-2014، 16:06)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوته یه یارو بود تو خوراک یادش گرامی اسمش رها بود
من همونم -_-

ولی من ی چیزی خوردم اون بوته من نبودم ..و همینطور بقیه هم من نبودم :|

البته خودت میدونی ^_^*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان