امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184

(01-08-2014، 16:17)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی باااااو
اهههه :-@

فآرسی ح زدم خُ

مشنگ *-_-*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(01-08-2014، 16:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم مهناز تو خوبی؟^___^

منم خوبــمـ ـ
چه خبــرآ ^ـ^
(01-08-2014، 16:15)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسش دآرم ._.*

بآشهـ ..

برم تو فآز مرد موزی ..! یآ پلنگ صورتی ^_^

چن تآ اواتآر و امضآی پلنگ بده !
خـاک تو سرت بـا این فـاز هـای مـزخرفت :|

مرد موزی & پلنگ صورتی :|||||

خیلی خــزه باو :|Confused

بـزار الان میرم چـن تا مـدل پیدا میکنم بـت پ خ میدم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘
(01-08-2014، 16:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:16)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:10)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:08)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همونم -_-

ولی من ی چیزی خوردم اون بوته من نبودم ..و همینطور بقیه هم من نبودم :|

البته خودت میدونی ^_^*
wtf???ینی چی ||:زیر دیپلم بحرف plz

یعنی:  what the fu*c*k

عزیزم اونو ک خودم نوشتم Big Grinجمله قبلیه رهارو گفتم ینی چیUndecidedHeart

(01-08-2014، 16:14)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

(:

سلام مهناز^_^

بـه ّـه چه آوآتآر قشنگیــ ـ دآری شمـآ ^ـ^

سلآمــ (:

خوبی آرشـآم ^0^
ج تو پ.خ (:

(01-08-2014، 16:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

(:

جیییغ^___^*
زندگیه من اومد^___^*
سلام^_______^

نگــو...تو عمرمی ^0^

خوبی؟ *_*

(01-08-2014، 16:16)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

(:
سلـآم ^_^*

خوبی خشــن؟ ^ـ^  ._.
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آ .. !

پـاری متن دیـهـ بـا اون گـالری کـاری نـارم ! :| ..

میخـای عـکس بـدی بـا مـتن بـده کـه تُ گـالری نـوشـته بـزارم ! :| ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، # αпGεʟ
غزل خدابگم چیکارت کنه-_-
اون چه قالبی؟
قالب قبلی بهتر بود-_-
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184 77

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(01-08-2014، 16:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـاک تو سرت بـا این فـاز هـای مـزخرفت :|

مرد موزی & پلنگ صورتی :|||||

خیلی خــزه باو :|Confused

بـزار الان میرم چـن تا مـدل پیدا میکنم بـت پ خ میدم !
پلنگ صورتیو دوس دآرم ^_^*

جن بده :| !

بآشهـ ..!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، pesare bad ، Dead Silence
(01-08-2014، 16:20)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 16:17)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی باااااو
اهههه :-@

فآرسی ح زدم خُ

مشنگ *-_-*
خو قشنگ فارسی چرت گفتی منم نفهمیدم ||:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘v!☻lent girl✘
(01-08-2014، 16:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل خدابگم چیکارت کنه-_-
اون چه قالبی؟
قالب قبلی بهتر بود-_-

دآرم دنـبال قـالب بـهتر مـیگردم ! :| ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(01-08-2014، 16:24)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو قشنگ فارسی چرت گفتی منم نفهمیدم ||:
هـآن ..بآش الـآن دوبآره بت میگم ._.*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، pesare bad

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان