امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184

(01-08-2014، 23:51)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★NoOŠℋℓkA☆★

امضات یه کم مشکل داره ها اون قسمت رو می گم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184 112
خشگله ک ||:
من من من مشکلشو فمیدمااااا بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوربین گندس |:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، الیکا0
آگهی
(01-08-2014، 23:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یه آرشام بره اددش کنه دیگه
سرسام گرفتم >_<

بابا من ادش کردم روانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα ، الیکا0
(01-08-2014، 20:56)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ تخم موزی دیگه چ صیغه ایه علی :/\
چطوری ؟

(01-08-2014، 20:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 20:53)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال چیزی می گردی ؟ Dodgy
روژی این چی میگه Dodgy

:|

بچه دیگه دور و برش نچرخیا
اين چي ميگه اين وسط؟ :v
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
یاسی پرند کووووووووو؟ :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Y.a.S.a.M.i.N ، الیکا0
(01-08-2014، 23:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 23:51)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★

منحـــرفـــ >_<

تعویض بـاید بشـه -_-
تو عکس س*سی می زاری من منحرفم؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، pesare bad ، الیکا0
(01-08-2014، 23:54)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رف :|

داداشـت چن سـالشــه؟؟ (:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(01-08-2014، 23:54)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 23:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یه آرشام بره اددش کنه دیگه
سرسام گرفتم >_<

بابا من ادش کردم روانی

برو مخش کن بعدا

و السلام
چه امضاي زيبايي ((:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، pesare bad ، الیکا0
یآسمین 
عزیزم
بیآ پ.خ
انقدر نترس ازم
(01-08-2014، 23:55)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 23:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★

منحـــرفـــ >_<

تعویض بـاید بشـه -_-
تو عکس س*سی می زاری من منحرفم؟

-_-

شی ایز مـای فیوریـت متـال فـن /:
 سپاس شده توسط الیکا0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان