امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184

(02-08-2014، 0:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 0:33)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 0:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب چیزایی!!!!

اووف خدافظ
تو هم نیگآ کردی؟؟؟؟>________<

منم بآهآت همدردمــ ـ

(.. #)
بیآ مجازآتشون کنیم مهنآز >______<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
آگهی
(02-08-2014، 0:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف شیوا،یه لحظه فک کردم نسخه جدید زدی!من بیماری قلبی دارم،اخه این چه کاریه؟

منمــ |:

حالا هی منتظــر بــاش :|

نسخـه نیسـت ولی /:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
(02-08-2014، 0:41)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 0:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 0:33)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 0:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب چیزایی!!!!

اووف خدافظ

منم بآهآت همدردمــ ـ

(.. #)

کبــآصتـآ عکس العمــل هم نشــون میدم >ــ<
چیکــآ کنیم ؟>~<
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ըoφsիīkα
نقل قول: حالا اگه من عکس نوشته میزاشتم توش فوش بود ، ننه بابامو میاوردین جلو چشـَم -_- !

چه برسه ب این عکسا ! ..

همیشه زورتون ب من میرسه !

شیوا محروم میکنی یا برم بگم بقیه مدیرا بیان محروم کنن ؟
همون موقع محروم کردمDodgy
الن اعصاب ندارم تز نده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Shadow of Death
تینا حقمونو اینا خوردن،اگه محروم نشه من تظاهرات راه میندازم!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، ըoφsիīkα
Hi....Tongue
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184 124
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
شیوا...
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Y.a.S.a.M.i.N
(02-08-2014، 0:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 0:41)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب چیزایی!!!!

اووف خدافظ

منم بآهآت همدردمــ ـ

(.. #)

کبــآصتـآ عکس العمــل هم نشــون میدم >ــ<
چیکــآ کنیم ؟>~<
تو بگو 
من انقدر اعصآبم خورده دیگه علی رو خونه رآه نمیدم >_______<
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
(02-08-2014، 0:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا حقمونو اینا خوردن،اگه محروم نشه من تظاهرات راه میندازم!

محـرومــ شدن /:

(02-08-2014، 0:43)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hi....Tongue

سلعـامـــ (:
 سپاس شده توسط فرشته جوووون
کیا از امیر چ خ ؟

واسه چی نمیاد ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان