امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184

موضوع مهم نیست چرا نمیگید:hiccp:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(02-08-2014، 10:04)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 10:02)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:54)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا |:

منظورش با کی بود..؟!
خدا میدونه|:
(02-08-2014، 9:55)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشته-_-*
چی؟ಠ╭╮ಠ

این-_-*

پس چرا تو گفتی دقیقاً ؟! .-.
منظورم جملش بود|:
یعنی سیلام زشته؟|:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184 143
(02-08-2014، 10:04)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 10:02)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:54)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا |:

منظورش با کی بود..؟!
خدا میدونه|:
(02-08-2014، 9:55)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 9:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشته-_-*
چی؟ಠ╭╮ಠ

این-_-*

منظورم جملش بود|:
فک کنم..
وللش :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.yasgroup.ir/wp-content/uploads/2014/05/menopause.jpg

V: .. !
چرا روزی ؟
من بدک نیستم
بیتی فقط کنم باربارا اواتارتو میگه
(02-08-2014، 10:06)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش با کی بود..؟!
خدا میدونه|:

چی؟ಠ╭╮ಠ

این-_-*

منظورم جملش بود|:
یعنی سیلام زشته؟|:
ایییش-_-*
اصن تکرار نکن این کلمه رو-_-*
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*. ، αѕтer
(02-08-2014، 10:04)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی بیتی چطورین؟
من توپ توپ^_^
حانی راستی رمان ها رو خوندی؟^_^
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ184 143
 سپاس شده توسط αѕтer
روزی=روژی
پس از سیلام بدش میاد (:..

ن وقت نشد تو چی خوندی بیتی ؟ولی گرفتمشون (:
لاری میخونی بیتی؟
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
(02-08-2014، 10:07)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش با کی بود..؟!
خدا میدونه|:

چی؟ಠ╭╮ಠ

این-_-*

منظورم جملش بود|:
فک کنم..
وللش :/
چی فکر کنی؟|:
(02-08-2014، 10:08)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا روزی ؟
من بدک نیستم
بیتی فقط کنم باربارا اواتارتو میگه
نع اون کلمه نحسو گفتم-_-*
سیلام.-.
ایییییش >~<
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=149848&pid=2277509#pid2277509

._.* !

سپـاس ×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان