امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】

(02-08-2014، 17:47)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:43)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:40)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل؟؟؟؟

بَلـه !؟ :| ..
عالیه ^_^
فقط از این به بعد درست کردی میشه به من و پاری پ.خ کنی.دیگه نذار گفتگو^_^

اَز ایـن خـوشـم مـیاد >_< !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mha66.parsspace.net/uploads/1406990267772.jpg
قربونت.من از اون همه چیز تغییر کردن حتی لولای در خوشم میاد.357تا از اینا دارم^_^

o.O بـازم بـده !:| ..

ایـن کـارا سرگم کنندس وآسـم >_< ! ..
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
آگهی
(02-08-2014، 17:49)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا این جن منا رو نمیبنده...

ب تاپیکای ما گیر میده._. ..!

آخه اینا فتوشاپه کلی خندیدیم فیلماشم حذف کردمBig Grin
اینو ببند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=150312
همین پست بسه
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=132867&page=25
کی احضار روح بلده؟:|
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 14
(02-08-2014، 17:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جان خودم ب ارتشم میگم بیان تورو درسته قورتت بدنا(ارتش جنام):|
._.

شیوا خوشمزه تره._. ..
جنای من خز خور نیستن.___.
هوی
DodgyDodgyDodgy

(02-08-2014، 17:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا پستایی که در مورد خودکشی باشه رو هم میبنده این رو از اون روزی فهمیدم که من ی کلیپ در مورد خودکشی گذاشته بودم :|

موضوع های تو هم که در مورد موردن بود .. اون فیلما رو هم بسته بود :|

دستش درد نکنه که ب فکر ماست ! :| 3> ..

.......................
Channel
(02-08-2014، 17:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جان خودم ب ارتشم میگم بیان تورو درسته قورتت بدنا(ارتش جنام):|
._.

شیوا خوشمزه تره._. ..
جنای من خز خور نیستن.___.
هوی
DodgyDodgyDodgy

(02-08-2014، 17:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا پستایی که در مورد خودکشی باشه رو هم میبنده این رو از اون روزی فهمیدم که من ی کلیپ در مورد خودکشی گذاشته بودم :|

موضوع های تو هم که در مورد موردن بود .. اون فیلما رو هم بسته بود :|

دستش درد نکنه که ب فکر ماست ! :| 3> ..

.......................
داری مدیر میشی حد اقل الان یکم جنبتو ببر بالاDodgy

شیوا میتونی موضع رو انتقال بدی ب گفت گو ازاد میخوام تریپش رو عوض کنم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-08-2014، 17:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:47)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:43)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَلـه !؟ :| ..
عالیه ^_^
فقط از این به بعد درست کردی میشه به من و پاری پ.خ کنی.دیگه نذار گفتگو^_^

اَز ایـن خـوشـم مـیاد >_< !
http://mha66.parsspace.net/uploads/1406990267772.jpg
قربونت.من از اون همه چیز تغییر کردن حتی لولای در خوشم میاد.357تا از اینا دارم^_^

o.O بـازم بـده !:| ..

ایـن کـارا سرگم کنندس وآسـم >_< ! ..
غزل اعصابت خرده؟o.O
(02-08-2014، 17:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:42)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتی دوباره ، خودتی دوباره ، هدفو داری ولی نمیری سراغش
لای حرفای ورقاته که میشی مچاله ولی نمیشی خلاصه
نه نمیشی خلاصه، نشد یه روز یکیو ببینی خوشحاله
همه توخالین از کنارت رد میشن با موزیکات راه میرن
کسی نیست دنبالت...
کسی نیست دنبالت...
کسی نیست دنبالت...

آقا سعید چند تا آهنگ جدید رپ :| ؟
تی دی و حصین و نیموش - خودتبی دوباره
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=149985
The music feels better

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
یکی اینو برای من پیدا کنه پلیز »»»»»کاپیتانAli003
Channel
(02-08-2014، 17:50)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم.___.

ممنون ! ":|

▬▬▬

شیوا .. هنو مدیر ثابت نشده اخلاقت عوض شده .. واستا مدیر بشی .. بعدش عوض بشی !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 14
http://www.8pic.ir/images/71081108194989951194.jpg
حال کنید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان