امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】

ســَلــآم بیتــآ .ـــــ.*!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 18
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
آگهی
.-. 

... !

سپاس شده توسط First Star ، _PαяαиÐ_ ، بیتا خانومی*.
(02-08-2014، 18:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـآ ســرعت نتــت خیلـی پــآیینه .ــــ.*!!

این نتت رو مینویسی :|

من اشتباه میخونم ننت :|

دست خودم نی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(02-08-2014، 18:04)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان بکش از تومن بیرون من اخلاقم همینه شما جوگیر نشوDodgy

کی ب کی میگه جوگیر :|

هع هاع هوع ! :|

از تو بکشم بیرون ؟ :|

خیلی شاخی الان ؟ :|

خیلی آ دوست دارن ؟ :|

نیگا یکی هم که دوست داشته باشه داری اینطوری رفتار میکنی که ازت دور بشه .. !

در ضمن نمیگن بکش از تو من بیرون ..

میگن از من بکش بیرون ! :|

هرجور دلت میخواد رفتار کن ..

مهم خودمه ..

منت کشی هم خیلی دوست داری ! :|

اگه تا الان چیزی نمیگفتی ب من .. واقعن ب عاقل بودنت پی میبردم .. ولی با این حرفت نظرم راجبت عوض شد :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 18
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، _PαяαиÐ_
نقل قول: میتونن جوری رفتار کنن که حالشون خوبه نه ؟ ..

منم الان چیزی نگفتم بهش ..

ی موضوعی هم هست که هیشکی خبر نداره .. تا منت شیوا خانوم رو نکشم هم حالشون خوب نمیشه !

بَله در ضمن .. فک کنم خود شیوا جوابمو میداد بهتر بود .. خود سکوتی که شیوا کرد پر حرف بود .. لازم ب حرفای شما نبود ! ..
چی میگی تو؟من اصلا ندیدم پستو 
من کاری بت دارم ک میپیچی بمن؟
یتاپیک بستن انقد سوزش داشت؟
اخلاقم خیلیم خوبه با هرکسی مثل خودشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
اه اه همه رفیقامو دارم از دست میدمSad
نیکی هم با م قر کردcrying
من الان بکی بگم ننهcrying
(02-08-2014، 18:00)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:50)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم.___.

ممنون ! ":|

▬▬▬

شیوا .. هنو مدیر ثابت نشده اخلاقت عوض شده .. واستا مدیر بشی .. بعدش عوض بشی !
آدما ادمن و تابع شرایط...
روزای خوب دارن و بد...
این تو رفتارشون تاثیر میزاره...
همه  مااینطورییم...

وقتی اعصاب آدم خراب باشه نمیتونه مثل روزای عادی برخورد کنه هرچند تمام سعیشم بکنه...
اینو راست میگه...

نمیشه ک همیشه و همه جا رو یه مود بود و با همه ی جور رفتار کرد...

شرایط متغیره..

(02-08-2014، 18:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـآ ســرعت نتــت خیلـی پــآیینه .ــــ.*!!

-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
|||||:
[ !! .. αηd ]
نقل قول:
اگه تا الان چیزی نمیگفتی ب من .. واقعن ب عاقل بودنت پی میبردم .. ولی با این حرفت نظرم راجبت عوض شد :|
خوبه قبول داری ک رومخی اصلا حالم خوب نیست الان پس رژه نرو چون بعدا پشیمون میشم وعذاب وجدان میگیرم
Channel
(02-08-2014، 18:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 18:02)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 17:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]saeedrajabzade
[/b]   

شما نمیدونی بهرام کِی میخواد آهنگ جدید بده ؟ :/

بهرام آلبوم نمیدهد
مگر ناگهانی...

شاید این جمعه بیاید، شاااایدp343

آهنگ جدید میخوام گوش بدم -_-

انشاالله :|
آهنگ جدید بدرد بخور کمه ک جدیدم باشه...
ولی آلبوم پیر شدیم ولی بزرگ نه از زد (اینو مطمنن گوش دادی =))) )
http://best-music-dl2.mihanblog.com/post/698
مرد از امیر تتلو
http://best-music-dl2.mihanblog.com/post/699
خودتی دوباره از تی دی و حصین و نیموش
http://best-music-dl2.mihanblog.com/post/700
جدیدن و ارزش گوش دادن دارن

اگه جدید از بهرام میخوای
ریمیکس سکوت (کاری از شاهین شاه) جدیده و باحال
ریمیکس کل آلبوم سکوته، خیلی خوب در اومده
http://best-music-dl2.mihanblog.com/post/686
The music feels better

سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان