امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】

3 مهمان اینا مشکوکن 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(02-08-2014، 19:50)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش ._.

من از شما ها میپرسم .. وقتی دو نفر ی حرفی رو میزنن مگه مرد نباس اول حرف خانومه رو انجام بده ؟ ._.
آقايون مقدم ترن ._.

واقعن که ._.

تو الان باس از من طرفداری کنی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 51
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(02-08-2014، 19:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

13 تا دوست داره بعد داره احساس گردن کلفتی میکنه :|
همون 13 تا بسه کل فلشو ب اف بدیمTongueBig Grin

من برم همون 3 بیام
سلامی مجدد
من دوباره اومدمʘ‿ʘ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 51
بچه ها نقشه عوض شد الان پخ میکنمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
سریع بگو من میخوام برم کباب خوریDodgy
ینی ممکنه من یه روز بنفش شم؟._.*
نع ممکن نی-_-*
سلام-_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، بیتا خانومی*. ، # αпGεʟ
(02-08-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 19:50)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش ._.

من از شما ها میپرسم .. وقتی دو نفر ی حرفی رو میزنن مگه مرد نباس اول حرف خانومه رو انجام بده ؟ ._.
آقايون مقدم ترن ._.

واقعن که ._.

تو الان باس از من طرفداری کنی ._.

>_<

عه ! خو از تو طرفداري كردم ديه ..

آقايون باس اول انجام بدن پس آقايون مقدم ترن |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ωـلاܢܢ بـہ همـہ

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 51

سپاس شده توسط ☆★ super star★☆ ، بیتا خانومی*.
(02-08-2014، 19:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 مهمان اینا مشکوکن 

:| 1 کـیشو که میدونی کـیه ! :| ..

(02-08-2014، 19:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها نقشه عوض شد الان پخ میکنمBig Grin

بـه منم پخ کن >_< ! ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان