امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】

(02-08-2014، 21:35)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:33)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:32)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:26)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:24)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا گریه نکن.به سپاسیدن ادامه بده。◕‿◕。
bashe injori angoshtam khoshk nemisheBig Grin
الی چن سالته؟。◕‿◕。
14Tongue
منم بیتا
16
از اشناییت خوشوقتم عزیزم.♥‿♥
hamchenin ajiHeart
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 70
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
آگهی
آیسان داداشت داخل فلش خور قلبم رو میشکست
منم نگران قلبم نبودم نگران دستاش بودم آسیبی نبینه.
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، Ƒαкє ѕмιƖє ، بیتا خانومی*.
(02-08-2014، 21:35)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:31)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:29)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 20:53)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 20:51)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو ما جوابتو ميديم "))
چه عجب یکی حرف زد
خب بیوگرافی بده◕‿↼
خب بيتا خانوم من رفه بودم 
[ltr]الان بگم !?Big Grin[/ltr]
بگوووو گلم* .*

نظرم عوض شد تو شروع اول!!!!!
بیتا
16تهران.
تقریبا یه سال فلش عضوم.ولی 4-5تا اکانت عوض کردم
اند یو؟
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، eɴιɢмαтιc
(02-08-2014، 21:35)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دبدی چه جور قلبم شیکدست<3<3؟؟

چیشد مگه ؟

عشخم.بم گفت نه.منظورم برادرته.

پوفف ولش کن باو خودشو میگیره :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 70
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، الیکا0 ، بیتا خانومی*.
عاغا این نقل رو نمیاره!!
سیلام رها
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، بیتا خانومی*.
سلآم ^-^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ◄Iяαи► ، ɱɪɾʌʛє ، بیتا خانومی*.
پشیمونم شدم خآمت تمومش کن دیگه بسه دیریری دیریری ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، Y.a.S.a.M.i.N ، بیتا خانومی*.
(02-08-2014، 21:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:35)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دبدی چه جور قلبم شیکدست<3<3؟؟

چیشد مگه ؟

عشخم.بم گفت نه.منظورم برادرته.

پوفف ولش کن باو خودشو میگیره :|

من عاشقشم.فک کن دیگه جواب پی ام های عادیم نمیده.
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(02-08-2014، 21:37)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:35)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:31)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 21:29)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 20:53)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب یکی حرف زد
خب بیوگرافی بده◕‿↼
خب بيتا خانوم من رفه بودم 
[ltr]الان بگم !?Big Grin[/ltr]
بگوووو گلم* .*

نظرم عوض شد تو شروع اول!!!!!
بیتا
16تهران.
تقریبا یه سال فلش عضوم.ولی 4-5تا اکانت عوض کردم
اند یو؟
اوكي._.

رها
15
منم 2013عضو بودم اينجا ولي اكانتم رو عوض كردم ......!!
چ جالب'''
(02-08-2014، 21:37)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان داداشت داخل فلش خور قلبم رو میشکست
منم نگران قلبم نبودم نگران دستاش بودم آسیبی نبینه.
چقد احساسی cry girl

فقد اون متنِ این بود .. قلبم را شیکستی ؟ فدای سرت .. مراقب باش خورده شیشه هاش توی پاهات نره ..

تو خیلی قشنگ ویرایشش کردی :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 70
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان