امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】

(02-08-2014، 22:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشدار به مدیر: 231 ارسال گزارش شده نخوانده دارید.

گورش ... :hiccp:

هر 231 یکیشو خوندم همش ماله صابره بخش مسابقات انجمن :hiccp:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~Mahnaz~
آگهی
(02-08-2014، 22:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوا اینـاش ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://data1.whicdn.com/images/120419139/large.jpg

بنفش باشه:hiccp:

(02-08-2014، 22:52)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای دل ای دل ی امضای بنفش بدید خزش کنم:hiccp:

امضای من D:

شیوا راجب نویسندگی بگو ..

مطمئنی اخر شهریور یا از خودت میگی ؟

میشه یه تاریخ دقیق بدی ؟
تاریخ دقیق نداره هر وقت عشق صابر بکشه ک تخمین میزنم اونموقه میکشهBig Grin

جان الی؟؟؟واقعا.آقا صابر امیدوارم دلت بکشه.
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(02-08-2014، 22:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:56)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:51)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز رکورد شوهر داریُ زدی :||||||||||||||||

این پسره رو هرکاریش کردم گف زن نمیخوام :|

چجوری خودتو قالب کردی خدا میدونه =))))))))))))))))))))))))))

شوهر نه بی اف:V..

مرسی از یاداوری :V

فک کنم مورد زن و شوهر فقط واس منُ پوریاس :|

بقیه همشون جی اف بی افن :|

انقدرم اسم زن و شوهری رو خز نکنید -_-

اگه دوستین بگین بی اف جی اف -_-

وگرنه برخورد خواهد شد :V
تو و پوریا ک فاعل و مفعولید (._. ) ..

نَ .. (._.)

عربیتم که صفره .. ! (._. )

میتدا و خبریم D:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
نقل قول:
:|
|||||||||||||||||||||||||::moi:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~
شیوا._.
http://8pic.ir/images/aer00cxk0l4trs4jp0h1.jpeg
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
پوفف ..

هوات کردم دوباره .. دلم خیلی پُره کاش الان بارون بباره ..

هعییی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 105
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
(02-08-2014، 23:00)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:56)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:51)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر نه بی اف:V..

مرسی از یاداوری :V

فک کنم مورد زن و شوهر فقط واس منُ پوریاس :|

بقیه همشون جی اف بی افن :|

انقدرم اسم زن و شوهری رو خز نکنید -_-

اگه دوستین بگین بی اف جی اف -_-

وگرنه برخورد خواهد شد :V
تو و پوریا ک فاعل و مفعولید (._. ) ..

نَ .. (._.)

عربیتم که صفره .. ! (._. )

میتدا و خبریم D:
فارسی بگم تا مدیر شدن آیسان بن میشم:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mïņ̃†êR
اوه اوه اینجا چقد شلوغه??
البته سلام
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 105
(02-08-2014، 22:58)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمومش کنید تو روابط دیگران سرک نکشید:hiccp:Sleepy

سرک کشیدنم اخطار داره ؟ :|

چون دو تاشون با جنبن ، خواستم یکم بزارمشون سرکار ! P:

هــآر هــآر هــآر .. -___-
 سپاس شده توسط pesare bad
(02-08-2014، 22:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 22:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشدار به مدیر: 231 ارسال گزارش شده نخوانده دارید.

گورش ... :hiccp:

هر 231 یکیشو خوندم همش ماله صابره بخش مسابقات انجمن :hiccp:

فیلم و سینما تموم شد.. :hiccp:

تا سال بعد دوباره ...cof
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان