امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】

(02-08-2014، 23:31)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان؟؟.-.

فاطمه ؟؟ ._.
هممممم^_^*
ًبيا اخر عمرم شاد باشيم(:

بیا تا آخر عمرمون شاد باشیم ^_^ ..

چون تو بمیری منم میمیرم ._.* ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 114
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(02-08-2014، 23:31)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالتووووووووووووو جووووووووووووووووووونHeartHeartHeartHeartHeart

کلا بنفش شدی که:|

حالم داره بهم میخوره 25r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |
(02-08-2014، 23:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باهات هیچ مشکلی ندارم تینا باور کن..

اصلا هم منظورم تو نبودی خانومی:|

مگه من مشکلی دارم ؟ :|

آدم باشید تا آدم حساب شوید -_-

شعار همیشگی من ! -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
حتی منی که هیچ بدی واسه آیسان نداشتم این طوری باهام برخورد میکنه..

بهم خیلی واضح و غیر مستقیم میگه آدم نیستی

اشکال نداره من دیگه عادت کردم-_-..

یه چن وقتی نمیام خوش باشین..

بای
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 114
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON |
(02-08-2014، 23:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از چند گانه های پلنگ صورتی و ...  اکنون در فلش خور سراسر کشور
شیوای بنفش
دیدام دارام دادام دادام دارام بادامرابام دام دام
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Mïņ̃†êR
(02-08-2014، 23:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:31)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاله منم همینطور ggre

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(02-08-2014، 23:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولل عشقی .. جدی نگیر ..

اینجا ب حرف کسایی که آدم نیستن گوش نده اینو داداش صادق بهم یاد داد ._.

خیلی تاثیر میزاره واقعنی آ ..

اعصاب نمیزارن واس ادم ک ._.

متاسفانه صـادیــــق گوش نمیدم که جملات نابش روم تاثیر بزاره (._.)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-08-2014، 23:34)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی منی که هیچ بدی واسه آیسان نداشتم این طوری باهام برخورد میکنه..

بهم خیلی واضح و غیر مستقیم میگه آدم نیستی

اشکال نداره من دیگه عادت کردم-_-..

یه چن وقتی نمیام خوش باشین..

بای

اِوا خاک بر سرم :|

گلم من چجوری رفتار کردم مگه ؟ ..

بتمرگ باو از این لوس بازیا بدم میاد اینجا هیشکی جز من حق نداره این حرف رو بزنه افتاد ؟ :|

(02-08-2014، 23:35)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولل عشقی .. جدی نگیر ..

اینجا ب حرف کسایی که آدم نیستن گوش نده اینو داداش صادق بهم یاد داد ._.

خیلی تاثیر میزاره واقعنی آ ..

اعصاب نمیزارن واس ادم ک ._.

متاسفانه صـادیــــق گوش نمیدم که جملات نابش روم تاثیر بزاره (._.)

صادق خواننده نه :|

صادق رو میگم صادق داداش صادق هم مدرسه ای رضا که دوست پسر ساراست که تو فلش عضوه :|

خیلی قشنگ حرف میزد ..

آدم آروم میشد با حرفاش ..

خیلی کمکم کرد .. نتونستم کمکش کنم هعی !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【185】 114
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs

(02-08-2014، 23:31)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان؟؟.-.

فاطمه ؟؟ ._.
هممممم^_^*
ًبيا اخر عمرم شاد باشيم(:

بیا تا آخر عمرمون شاد باشیم ^_^ ..

چون تو بمیری منم میمیرم ._.* ..
*^_^*

.-.¡
من نميميرم_-_.
ولش كن
فردا ميرم دكتر ميگه چيزي نيستcry girl
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(02-08-2014، 23:34)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2014، 23:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاله منم همینطور ggre

حسم به حست نزدیکه25r30
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان