امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

آهنگ مسافر از امران رو دان کنید
شعرشو من نوشتم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 36
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*. ، ɱɪɾʌʛє
آگهی
ای جووووونم.چرا با احساساتم بازی میکنی؟(◕‿◕)
الی اواتارت معرکه اس.حرف نداره
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، ɱɪɾʌʛє
(03-08-2014، 12:00)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 12:00)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:57)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

pooooooooof bashe beram begardam too kise khalife yeki peyda konamBig Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/25844298061522252537.jpg

in kiye zayn ke niscrying

باید زین رو بزاری
http://up.3boy.ir/uploads/13703401643.jpg
http://gallery.avazak.ir/albums/userpics/10001/normal_Avazak_ir-Boy100.jpg

هیچکدوم زین نیس
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє
(03-08-2014، 12:02)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 12:00)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:58)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:55)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:53)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت جانBig GrinBig Grin
اهنگ کیه خیلی قشنگه من اینجور چیزی دوس ندارم ولی این خوبه
حجتم:|
امران پسر داییم

(03-08-2014، 11:56)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باسه تو مینویسم تو باسه اون میخونی :|  crying
شعر هاشو من نوشتم:|

جدی میگی ؟؟؟

من برم سرمو بکوبم تو دیوار.... : )
اره بخدا
چرا؟؟

اگه دوس داشتین برین آهنگ مسافرشو دان کنید
از وقتی اونو نوشتم سیگاری شدم
3 شبه فقط گوشش میکنم گریه میکنم:|

تکستش خیلی خوبه....
دهنت صاف
لینکه اون یکی آهنگشم بده :|
کذوم دقیقا؟
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє
(03-08-2014، 12:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا نورا نورا داره کم کم تموم میشه جیغغ هورا ! :|||

هورااا ^_^

منم آماده کردم ارسالمو :/
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، ♫ TI@RA ♫ ، Ƒαкє ѕмιƖє
ino dige avaz nemikonamWink
(03-08-2014، 12:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 12:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا نورا نورا داره کم کم تموم میشه جیغغ هورا ! :|||

هورااا ^_^

منم آماده کردم ارسالمو :/
میشه به ما هم بگید چی شده؟
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє
(03-08-2014، 12:01)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:59)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی گرل تغییر نآم کآربری دآدی؟

خیلی خیلی وقته اول الی ملوس بودم

الی ملوس میگم آشنا میزنی....خخخخخ

منو میشناسی؟؟؟ :|
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، ɱɪɾʌʛє
(03-08-2014، 12:03)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جووووونم.چرا با احساساتم بازی میکنی؟(◕‿◕)
الی اواتارت معرکه اس.حرف نداره

الی اگه بلک رو میگه اواتارش زشتهBig GrinBig Grin
اگه منو میگی دارم براش اواتار میدمBig Grin

(03-08-2014، 12:05)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 12:01)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 11:59)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی گرل تغییر نآم کآربری دآدی؟

خیلی خیلی وقته اول الی ملوس بودم

الی ملوس میگم آشنا میزنی....خخخخخ

منو میشناسی؟؟؟ :|

نعBig Grin
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
نورآ منو از کجآ میشنآسی

سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان