امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

میخ + *ن + :دی ._.
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~
آگهی
بدرود497ike
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، TurK WolF ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، tyjtfhdhr ، βΑllεяiηΑ♡ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
محمد نیکو بسپاسیدcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=150298
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mohammad 77
(03-08-2014، 15:48)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشو من پسر داییم مینویسیم شعراشو الان که عمران هم (پسر داییم) میخونه فقط من مینویسم

ی خواهشی میتونم ازت بکنم ؟ cry girlcry girlcry girlcry girl

میشه ب علی بابا بگی دوسش دارم ؟ cry girlcry girlcry girlcry girl

میشه توی یکی از آهنگاش اسم منم بیاره ؟ :||||

cry girlcry girlcry girlcry girl بهش بگو .. من باس خاطرش .. داداش مجتبی ـم عاشقِ ..

بگو .. خیلی طرفدار داره .. بگو تنها کسی که درکش میکنه منممممممممممممممممممممممممممممممممم cry girlcry girlcry girlcry girl cry girlcry girlcry girlcry girl cry girlcry girlcry girlcry girl

:||

(03-08-2014، 15:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم دو روز نباشه
انجمن از این رو به اون رو میشه(:

بنفشا روBig Grin
جمعا مبارکه
حس ندارم تک تک تبریک بگم-_-

cry girlcry girlcry girlcry girl ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 85
 سپاس شده توسط TurK WolF ، βΑllεяiηΑ♡ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
من یکی از اینارو میخرم ^_^ !

http://8pic.ir/images/j305lj51am9lok8oj3a0.jpg

شمام باور کنید :| !

___

ب جا اینکه بگی دل سردی .. بهتره بری دنبال نفر بعدی ! ._.*

TM BAX ♥
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، First Star ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-08-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 15:48)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشو من پسر داییم مینویسیم شعراشو الان که عمران هم (پسر داییم) میخونه فقط من مینویسم

ی خواهشی میتونم ازت بکنم ؟  cry girlcry girlcry girlcry girl

میشه ب علی بابا بگی دوسش دارم ؟  cry girlcry girlcry girlcry girl

cry girlcry girlcry girlcry girl بهش بگو .. من باس خاطرش .. داداش مجتبی ـم عاشقِ ..

بگو .. خیلی طرفدار داره .. بگو تنها کسی که درکش میکنه منممممممممممممممممممممممممممممممممم  cry girlcry girlcry girlcry girl cry girlcry girlcry girlcry girl cry girlcry girlcry girlcry girl

(03-08-2014، 15:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم دو روز نباشه

بنفشا روBig Grin
جمعا مبارکه

چیه?

سلام نورا
 سپاس شده توسط First Star ، TurK WolF ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-08-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی خواهشی میتونم ازت بکنم ؟  cry girlcry girlcry girlcry girl

میشه ب علی بابا بگی دوسش دارم ؟  cry girlcry girlcry girlcry girl

بگو .. خیلی طرفدار داره .. بگو تنها کسی که درکش میکنه منممممممممممممممممممممممممممممممممم  cry girlcry girlcry girlcry girl cry girlcry girlcry girlcry girl cry girlcry girlcry girlcry girl

ادم دو روز نباشه

بنفشا روBig Grin
جمعا مبارکه

میگم :|
اون نباید بگه که من شعرا رو مینویسم باید ی شعر درس کنم اسم تو هم توش باشه ولی باید صبر کنی الان دارم زندگی خودمو مینویسم اون مسافر زندگی خودمه .نخند زندگی خودمه.....
ی آهنگ معروفم داره سرباز واس پسر خالم نوشته بود عمران
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 85
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-08-2014، 15:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نورا

سلام اهورا :v
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-08-2014، 15:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد نیکو بسپاسیدcrying
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=150298

ما هم سپاسیدیمShy
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 85
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mohammad 77
ولش نكنيداااا\:

خدافظ*^_^*
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان