امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185

(03-08-2014، 16:38)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــلم !

khosh
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dead Silence
آگهی
خاک تو سر من که اینقد ...

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 96
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، First Star ، TurK WolF ، Mïņ̃†êR ، Mohammad 77
(03-08-2014، 16:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 16:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مسئولین عزیز خواهش دارم جون عزیزتون بیاین با این دوست دختر آرمین 2afmیه صحبتی بکنن برگرده

این بچه داره تلف میشه از بس زار زد !!!

:V
دلم میخواد همین الان دم دستم بودی ، خفت میکردم !! C:
خودتو کنترل کن:|
آفربن آفرین....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 96
 سپاس شده توسط First Star ، ✘Nina✘
(03-08-2014، 16:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد اینا متقلبن شیوا نکردن ی ایده جدید از خودشون در کنن :|

رفتید اونجا ی همچین اکانتی ساختین؟25r30

محمد دلیلذمحرومیت چی زدی؟25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، Mohammad 77
آهنگ میریم بالا از ♥ TM ♥ گوش بدین ! 3>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
(03-08-2014، 16:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 16:34)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 16:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 16:22)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد اونجوری به من نیگا نکن کودک درونم اکتیو شده ._.

تازه پسر خالم از من بدتره 17 سالشه اومده سرسره بازی -_-
.-.

الان در حال سرسره بازی کردنی ؟ .__.
نه دیگه مامانش اومد دعوامون کرد ._. :|
17 سالشه ؟ .-.
کی مامانش .____. ؟

خودش آره ._. میره سوم دبیرستان .-.
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، First Star ، ✘Nina✘
(03-08-2014، 16:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس
کجآ؟:|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ(2)185 96
(03-08-2014، 16:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 16:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مسئولین عزیز خواهش دارم جون عزیزتون بیاین با این دوست دختر آرمین 2afmیه صحبتی بکنن برگرده

این بچه داره تلف میشه از بس زار زد !!!

:V
دلم میخواد همین الان دم دستم بودی ، خفت میکردم !! C:

من گناهی ندارم :V

____

آهنگ 24 ساعت بهرام چه ریتم چرتی داره :|
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، Dead Silence
(03-08-2014، 16:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2014، 16:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد اینا متقلبن شیوا نکردن ی ایده جدید از خودشون در کنن :|

رفتید اونجا ی همچین اکانتی ساختین؟25r30

محمد دلیلذمحرومیت چی زدی؟25r30
نام کاربری .-.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mïņ̃†êR
(03-08-2014، 16:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس

تو مدرسه بت یاد ندادن جمله رو کامل بگی و با فعل تموم کنی:cool:
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط ✘Nina✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان